آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۰۵۳۲

وزیر دفاع آمریکا وارد دهلی‌نو شد

وزیر دفاع آمریکا برای دیدار با مقامات هندی و گفتگو با آنها درباره موضوعات مورد علاقه دو کشور، امروز یکشنبه وارد دهلی شد.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، اشتون کارتر وزیر دفاع دولت باراک اوباما برای انجام سفری سه روزه به هند رفته است تا با مقامات شبه قاره درباره روابط دوجانبه و همچنین موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کند.

 

رویترز در این باره گزارش داد: «وزیر دفاع آمریکا در تلاش و جستجو برای گسترش و تعمیق روابط دفاعی تازه با کشوری است که واشنگتن آنرا وزنه‌ای برای مقابله کردن با افزایش قدرت چین می‌داند».

 

خبرگزاری انگلیسی همچنین ادامه داد: «یک نشانه درباره اهمیتی که کارتر برای افزایش پیوندهای دفاعی با هند می‌دهد، آن است که این دومین سفر او ظرف کمتر از یک سال اخیر به هند است».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار