به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر امروز ویژه برنامه یادبود روز ملی فناوری هسته ای به همت انجمن اسلامی دانشجویان (عضو دفتر تحکیم وحدت) دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور حسن عباسی، کارشناس مسائل استراتژیک با موضوع سایه روشن های دکترین ملی تکنولوژی جمهوری اسلامی در سالن مولانا دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
در این برنامه حسن عباسی، کارشناس مسائل استراتژیک ضمن گرامیداشت سالروز شهادت سپهبد صیاد شیرازی گفت: اینکه امروز می گویند می خواهند ایران را به سبک مدل شوروی پیش ببرند اشتباه است و دیگر این فرآیند کنار گذاشته شده است و پروژه به مدل چین تغییر کرده است.
وی تصریح کرد: در کشور چین زمانی که مائو از دنیا رفت نخست وزیر این کشور پروژه غرب گرایی و توسعه با نگاه به غرب و سیاست درهای باز را کلید زد. در چند ماه گذشته بین آمریکا و چین جنگ ارزی صورت گرفت که در آن 40 درصد اقتصاد چین سقوط کرد.
کارشناس مسائل استراتژیک با اشاره به هدف کشور چین از اجرای سیاست درهای باز در کشورش اظهار داشت: چین با دو هدف جذب سرمایه خارجی و افزایش تولید داخلی این سیاست را کلید زد. نخست وزیر چین طبق گزارشی که در جلسات سالانه خود داشتند اعلام کرد که این کشور پس از 38 سال سیاست درهای باز را تغییر داده و قرار شده که به سمت تجارت داخلی پیش بروند.
وی ادامه داد: در حال حاضر دولت فعلی سیاست درهای باز را اتخاذ کرده و برجام تنها بهانه ای برای رسیدن به مقاصدش بود.
عباسی با بیان اینکه برخی در ایران سیاست چین را پی گرفته اند ادامه داد: در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصحلت نظام با پول بیت المال تحقیقاتی را انجام دادند برای پاسخ به اینکه چگونه می شود جمهوری اسلامی استحاله شود و این پروژه از سال 76 تاکنون مورد بررسی واقع شده است تا ایران را به سمت سیاست درهای باز چین سوق دهند.
وی با بیان اینکه چین در جنگ ارزی که با آمریکا داشت سیاست درهای باز خود را تغییر داد افزود: رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرماندهان نیروی هوایی اشاره کردند که: «دشمن با اینکه فردی عمامه به سر بالای سر جمهوری اسلامی باشد مشکلی ندارد اما درد آنها این است که دیگر در مغز جمهوری اسلامی پدیده ای به عنوان اسلام نباشد.» همچنین در ایام عید فرمودند: «دشمن با صورت جمهوری اسلامی کار ندارد و هدف آنها سیرت کشورمان است.» و این تاکیدات ناظر به مدلی است که در جامعه در حال شکل گیری است.
کارشناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه دولت فعلی پروایی ندارد که بگوید مدل چینی را در کشور پایه ریزی می کند بیان داشت: مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در مجله راهبرد مقاله ای را منتشر کرد که راه هایی برای چینی کردن جمهوری اسلامی وجود دارد و به این امر پرداخت. همه شما شاهدید که دولت به طور واضح سیاست درهای باز را پیش گرفته است . اینکه می گوید درهای کشور را باز گذاشته ایم تا غربی ها به کشورمان بیایند و بازار کالاهایشان را در اختیار ما بگذارند و یا اینکه دیگر تحریم ها ترک برداشته است بر همین موضوع دلالت دارد.
وی گفت: حسن روحانی در سال 84 در همایشی به سخنرانی می پردازد و تنها دو سوال می پرسد و آن این است که آیا می خواهیم ثروت ملی تولید کنیم یا قدرت ملی؟ آیا می خواهیم انقلاب اسلامی داشته باشیم یا جمهوری اسلامی؟ در این همایش رئیس جمهور کشورمان ثابت می کند اگر می خواهیم انقلاب اسلامی داشته باشیم و آن را صادر کنیم نیازمند به جمهوری اسلامی است. پس اگر می خواهیم تولید ملی داشته باشیم دیگر کاری به قدرت ملی نداریم. همچنین اضافه می کند که دیگر نباید انقلاب اسلامی داشته باشیم و تنها جمهوری اسلامی کفایت می کند. این فرد معتقد است ما سال ها کوشیدیم که انقلاب کنیم تا جمهوری اسلامی برقرار شود حال که این موضوع شکل گرفته نیازی به انقلاب اسلامی نداریم. همچنین باور دارد که دیگر رهبر انقلاب اسلامی نمی خواهیم و وجود رئیس جمهور برای جمهوری اسلامی کافی است و می گوید در جمهوری اسلامی نیاز به سپاه پاسداران نیست و وجود ارتش برای یک کشور کفایت می کند.
عباسی ادامه داد: به همین دلیل رهبر معظم انقلاب اشاره کردند که غرب بهانه های مختلفی دارد و اگر امروز می گویند چرا شما موشک دارید فردا روزی از ما می پرسند که برای چه سپاه پاسداران را در کشور تجهیز می کنید.
وی با بیان اینکه مدل سیاست درهای باز چین شکست خورده است چرا که صنعت بومی در آن نبود و تنها صنعتش کپی برداری بود افزود: کشور چین وابسته شد و در تابستان سال گذشته مقابل آمریکا ایستاد. خطرناک ترین و پیچیده ترین نوع جنگ، جنگ ارزی است که می تواند در فاصله 24 ساعت کشور را نابود کند. همچنین رهبر معظم انقلاب دو بار این موضوع را که شرایط جنگ ارزی پس از شرایط برجام مهیاست گوشزد کرده اند.
کارشناس مسائل استراتژیک با اشاره به شکست کشور چین در جنگ ارزی با آمریکا گفت: در جنگ ارزی چین 40 درصد سرمایه های بورسش نابود شد و بیش از 500 میلیارد دلار از ذخیره ارزی اش از بین رفت و رشد اقتصادی کشورش از 11 درصد به 6.5 درصد سقوط کرد.
وی با اشاره به اینکه کشور چین اقتصاد مقاومتی را در عمل ایجاد کرده است افزود: چین معتقد بود که به جای بازاریابی از بازار داخلی یک میلیارد نفری خود استفاده کند و مردم کشورش را درگیر مسائل اقتصادی و مصرف گرایی کند.
عباسی افزود: یکی از دلایل ترور دانشمندان هسته ای این بود که دشمن معتقد است توان موشکی ایران را می تواند از بین ببرد ولی نمی تواند به علم و فکر دانشمند ایران زخم بزند.
وی ضمن توضیحاتی درباره موشک های ساخته شده توسط دانشمندان ایرانی گفت: موشک جدید عماد اولین موشک بالستیک نقطه زن است همچنین موشک فاتح 110 هم دقیقا می تواند یک ناو کشتی بر را هدف بگیرد. موشک عماد مانند موشک شهاب سه می باشد با این تفاوت که می تواند دقیق تر نشانه بگیرد. ساخت موشک چیزی نیست که تکنولوژی خارج باشد و برای ساخت آن دانشمندان موشکی توانستند در سازمان هوا فضا به این موفقیت دست پیدا کنند.
کارشناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه کشور چین دیگر از صنعت کپی برداری دست کشیده است افزود: آنها امروز می خواهند به سمت ابداع پیش بروند.
برخی در زبان به اقتصاد مقاومتی معتقدند
وی با بیان اینکه برخی ها تنها در زبان به اقتصاد مقاومتی معتقدند گفت: سخنگوی دولت در یکی از شب های نوروز در گفتگوی ویژه خبری گفت که دولت قبل از باب شدن و بررسی اقتصاد مقاومتی در جامعه کنونی از سال 78 بر روی این موضوع کار می کرد و در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام کتاب نظام های اقتصادی نوشته حسن روحانی به چاپ رسیده است و مبنای اقتصادی دولت بر اساس این کتاب است.
عباسی ادامه داد: خرسندیم که سخنگوی دولت اعتراف کرد که مبنای اقتصادی دولت بر اساس کتاب نظام های اقتصادی می باشد. در این کتاب یک آیه از قرآن و یا روایت از مسئولان و یا نقل قولی از امام و رهبری پیرامون اقتصاد نیامده است و از صفر تا صد این کتاب پیرامون مکتب نهادگرایی می باشد. نهادگرایی و نئولیبرالی.
وی با بیان اینکه دو سند در راستای اقتصاد مقاومتی داریم گفت: از نظر دولت یکی از اسناد سیاست های ابلاغی رهبری پیرامون اقتصاد مقاومتی و دیگری کتاب امنیت ملی و نظام اقتصاد ایران نوشته حسن روحانی می باشد. فاصله سیاست اقتصاد مقاومتی و آن کتاب مانند کهکشان راه شیری با کهکشان آندو متاسمین می باشد.
کارشناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه مبنای جمهوری اسلامی قرآن می باشد گفت: از دیدگاه اسمیت، شارلاک و بن تام همه چیز در این دنیا براساس سود است و قرآن این امر را قبول ندارد. برای مثال جوانی که از زن جوان خود می گذرد و برای دفاع از دینش به سوریه می رود در ظاهر ضرر کرده است ولی در آخرت رستگار خواهد شد. قرآن قسم می خورد که انسان دچار خسران و زیان است مگر اینکه ایمان بیاورد و عمل صالح داشته باشد و این دو هم تنها با استعانت از صبر و حق میسر است.
وی با اشاره به واکنش بسیاری از مراجع پیرامون ربا گفت: هیچ کس پس از واکنش مراجع عظام پیرامون ربا موضعی نگرفت چرا که دیگر تار و پود ساختار جمهوری اسلامی مبتنی بر لیبرالیسم شکل گرفته چرا که مجمع تشخیص امروز سندی را تولید می کند که در صفحه 782 آن کتاب می گوید که مکتب نهادگرایی و نئولیبرالی برای جامعه جمهوری اسلامی مطلوب است. در آن کتاب صراحتا نئوکنزی ها معتقدند که همه چیز این دنیا براساس سود است و این امر با قرآن ما در تعارض می باشد.
برخی درصددند که ایران تنها پوستش جمهوری اسلامی بماند ولی مغزش لیبرالی شود
عباسی گفت: سال گذشته در همین مکان گفتم که دولت کنونی اعتقادی به پیاده کردن اسلام و اقتصاد مقاومتی ندارد و مبنایش لیبرال می باشد همان طور که چین براساس نفوذها لیبرالی شد جمهوری اسلامی هم پوستش جمهوری اسلامی می ماند ولی مغزش لیبرالی می شود.
دولت روحانی جوهر عملش لیبرالی و سیاست کاری اش چینی می باشد
وی بیان داشت: تشکر می کنیم از دولت که رسما اعلام کرد که اعتقادی به پیاده کردن اسلام در این جامعه ندارد، تار و پود این مسئولان لیبرالی است. دولت کنونی جوهر عملش لیبرالی و سیاست کاری اش بر مبنای سیاست های چین است.
کارشناس مسائل استراتژیک بابیان اینکه دیگر آمریکا نمی تواند به ما الگوی سیاسی بدهد گفت: در 15 سال پیش عده ای از همین دانشگاه به VOA و BBC رفتند که بگویند در ایران دموکراسی وجود ندارد. دولت آمریکا از دیکتاتورترین دولت هاست و عده ای برای اینکه در ایران دموکراسی بیاورند حاضرند به دیکتاتورترین کشورها پناهنده شوند.
وی با بیان اینکه مدل شوروی در ایران با شکست مواجه شده است گفت: آمریکا دارای کلید واژه هایی است که جریان های روشنفکری آن را تکرار می کنند در حالی که امروز دیگر ایالات متحده نمی تواند پیرامون حقوق بشر و لیبرالیزم صحبت کند. امروز آمریکا بیست هزار میلیارد دلار بدهکار است و بدهی جهانی اش در آستانه شصت میلیارد دلار می باشد.
دشمن به هوش باشد که مسئله موشکی صاحب دارد/ دولت تدبیر و امید زورش به جیبوتی هم نرسید
عباسی گفت: عده ای برای پایه ریزی مدل چینی گفتند که باید چرخ سانتریفیوژهای آن بچرخد تا چرخ اقتصادمان نیز بچرخد. درست است که مسئله هسته ای در کشور پدر نداشت ولی مسئله موشکی در ایران صاحب دارد. دشمن حواسش را جمع کند اگر حسن تهرانی مقدم در هنگام آزمایش عظیم ترین موشک ایران از میان ما رفت امروز حاجی زاده معتقد است که اگر کل ایران را حصار بکشند نیاز به یک پیچ و مهره هم نداریم.
وی در ادامه افزود: تهرانی مقدم فارغ التحصیل دانشگاه شریف امیرکبیر صنعتی اصفهان و ... نبود این فرد فارغ التحصیل مدرسه خودآموزی و انقلاب بود. صنعت موشکی صنعتی بومی است و دیگر نمی توانیم به بهانه چرخیدن چرخ زندگی مردم آن را به راحتی از دست دهیم.
کارشناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه همگی بدانند اگر نیروگاه جوش هسته ای در فرانسه تاسیس شود غربی ها به بهانه آلودگی، نیروگاه بوشهر را جمع می کنند گفت: چه طور می توانیم بگوییم که دولت در بحث دیپلماسی موفق بوده است؟ این دولت حتی زورش به جیبوتی، سودان و عربستان هم نرسید. برای ارزیابی دولت تنها بررسی رفتار سیاست خارجی اش در مقابل گستاخی های جیبوتی و عربستان کفایت می کند.
^_^
تو اصلا چرا اصرار داری که کشور مشکل داره؟ مشکلت چیه؟ بگم آقا تتبیر بیاد با داس مشکلت رو داس بزنه؟