به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مواد غذایی موجود در انگور به هضم غذا و جذب آن در معده كمك فراوانی میكند و در درمان بیماریهای سوءهاضمه،سل ریوی،مشكلات كلیوی (سنگ كلیه) و یبوست كمك فراوانی میكند.
همچنین باعث دفع سموم و مواد زائد از بدن میشود. آب انگور مغذی عضله قلب است. انگور اختلالات قلبی حاصله از ازدیاد فشارخون را از بین میبرد و دارای اثر تقویتكننده قلب است.
انگور موجب ازدیاد ترشح صفرا میشود و عمل هضم را تحریك و تسریع میبخشد و تخمیرهای رودهای را كاهش میدهد.