نيروهاي اشغالگر قدس يك جوان مجروح فلسطيني را به اسارت گرفتند
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري فلسطين امروز، نيروهاي رژيم اشغالگر قدس در حد فاصل بيت حانون يك غيرنظامي كه براي معالجه به يكي از بيمارستانهاي شهر قدس منتقل مي شد را بازداشت كردند.
خانواده اين فلسطيني اسير شده به نام احمد سمير عصفور كه 19 سال سن دارد، اعلام كردند كه فرزندشان به دليل اينكه در جريان جنگ غزه زخمي شده براي معالجه به مصر رفت و پس از آن به دليل وخامت حالش به يكي از بيمارستانهاي قدس فرستاده شد تا درمانش كامل شود.
خانواده عصفور در ادامه گفتند: از دستگيري فرزندمان غافلگير شديم او در مسير رام الله بود تا درمانش را تكميل كند.
خانواده اين جوان فلسطيني با توجه به وخامت حال احمد سمير گفتند: اگر وي توسط اداره زندانها تحت معالجه قرار نگيرد، مسئوليت زندگي و مرگ فرزندشان بر عهده نيروهاي اشغالگر خواهد بود.
خاطرنشان مي شود، احمد سمير عصفور در نتيجه اصابت موشك يك هواپيماي بدون سرنشين رژيم اشغالگر قدس در جريان جنگ غزه مجروح شده بود./انتهاي پيام/