آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۱۵۰۷

تلاش شبانه‌روزی برای پایان پروژه استانداردسازی سلف دانشگاه علوم پزشکی شیراز

مدیرکل دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با تغییراتی که در سلف مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال انجام است، سال ۹۵ برای دانشجویان، سالی همراه با سلامتی و امنیت غذایی هرچه بیشتر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، سید مجتبی میرابراهیمی، مدیرکل دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با تبریک حلول ماه مبارک رجب و اعلام خبر این تغییرات در سلف دانشگاه، گفت: در راستای استانداردسازی فرآیند تهیه، طبخ و توزیع غذا در سیستم دانشجویی، از بیست و سوم اسفند سال گذشته، این تعمیرات آغاز شده است.


وی افزود: از امروز، به مناسبت میلاد پربرکت امام محمدباقر(ع)، بخشی از این تعمیرات، به پایان می رسد تا بتوانیم، یک فرآیند استاندارد را برای ارتقای خدمت رسانی به دانشجویان، فراهم کنیم.


مدیرکل دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز این اقدام را گامی به سوی صنعتی شدن فرآیند تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد و ادامه داد: تامین سلامت غذای دانشجویان و توسعه توانمندی ها برای پخت بیشتر غذا، مهم ترین هدف دست اندرکاران معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه، در این اقدام بوده است.


میرابراهیمی با بیان اینکه خرید دستگاه های لازم در این فرآیند هم انجام شده است، از نصب دستگاه ها در آینده نزدیک و تا ابتدای اردیبهشت برای اتمام پروژه، خبر داد.


وی تاکید کرد: بر همین اساس، تمامی تلاش ها برای پیشگیری از وقفه در خدمت رسانی به دانشجوان در این بازه، انجام شده و غذای موردنیاز دانشجویان به صورت روزانه، از رستوران های دارای نشان دوستدار سلامت که به تایید مراجع بهداشتی دانشگاه رسیده، تهیه شده است.


مدیرکل دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ثبات در ارائه خدمات، ثبات در کیفیت و ارتقای آن، تامین سلامت و امنیت غذایی از سوی دانشجویان و خانواده های آنان را از مهمترین دستاوردهای این فرآیند استانداردسازی و صنعتی شدن، برشمرد و یادآور شد: تلاش ها برای بهره برداری هرچه سریع تر از این پروژه به شکل کامل، با جدیت تمام و به صورت شبانه روزی، در حال انجام است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار