به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر امروز حجت الله عبدالملکی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام با حضور در جمع دانشجویان تجمع کننده مقابل وزارت اقتصاد و دارایی ضمن تاکید بر اینکه اجرای اقتصاد مقاومتی مستلزم چهار جبهه است خاطرنشان کرد: اولین جبهه، جبهه علمی است که در آن دانشگاهیان نقش اصلی را دارند و تولید علم می کنند.
وی گفت: جبهه دوم فرهنگی است و باید الگوی اقتصاد در آن فرق کند و می توانیم برای آن روشی مبتنی بر قرآن و اهل بیت داشته باشیم.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: جبهه سوم سیاسی است و معنای آن مطالبه گری است و جبهه چهارم جبهه اجرایی اقدام و عمل است. دیگر جای حرف زدن نیست یعنی هر کسی در هر جایی که هست باید اقتصاد مقاومتی را اجرا کند.
وی با تاکید بر اعتقاد شخصی خود به جبهه سوم تصدیق کرد: معتقدم جبهه سوم یعنی مطالبه گری در اقتصاد مقاومتی همان امر به معروف و نهی از منکر است. در روایات داریم دین اقامه نمی شود مگر جز امر به معروف و نهی از منکر.
این عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام افزود: ما باید مسئولان، خودمان و دیگران را امر به معروف کنیم و همین طور نهی از منکر کنیم از شبکه های بانکی و فساد اقتصادی.
عبدالملکی ضمن اشاره به اینکه ما از باب امر به معروف و نهی از منکر امروز به این مکان آمده ایم گفت: ممکن است خیلی جاهای دیگر هم برویم مثلا جلوی کارخانه خودروسازی، دانشکده های اقتصادی و جلوی بازار.
وی ادامه داد: ما یکسری منکرهایی داریم که به وزارت اقتصاد مربوط است، یکی از آنها وابسته کردن کشور به خارج است. اینکه مرتب بگوییم منتظر سرمایه خارجی هستیم القای وابستگی است و منکر بزرگی است.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: هرگز سرمایه گذار به کشوری وارد نمی شود که هزار هزار میلیارد پول در شبکه بانکی آن موجود است اما سرمایه گذاری نمی کند. از وزیر تقاضا می کنیم این گونه القا نکند که به خارج وابسته ایم.
وی ادامه داد: در همین وزارت اقتصاد سیستمی بود که نشان می داد مفسدین اقتصادی با کد ملی چه کسانی هستند. زیر ساخت های اولیه آن اجرا شد و چند روزی هم روشن بود اما بعضی از مفسدین آمدند و آن را خاموش کردند. مفاسد بانکی خیلی بزرگ است و مسئول سیستم بانکی وزارت اقتصاد است و رئیس بانک مرکزی توسط وزیر اقتصاد معرفی می شود.
این کارشناس مسائل اقتصادی تصریح کرد: 800 هزار میلیارد تومان پول دست بانک هاست که به تولیدکننده نمی رسد. ما به 800 هزار میلیارد تسهیلات وام ازدواج نیاز داریم که شبکه بانکی پرداخت نمی کند. 400 هزار میلیارد تسهیلات توسط شبکه بانکی ارائه می شود که نه به تولیدکننده و نه به جوانان می رسد. سوال اینجاست که این پول به چه کسی می رسد؟
عبدالملکی گفت: سرمایه مردم به دست مفسدین اقتصادی واردکننده ها و قاچاقچیان می رسد. ما وزارت اقتصاد را امر به معروف می کنیم که وقتش را برای هیئت های خارجی تلف نکند زیرا هیچ کدام قصد سرمایه گذاری ندارند و وقتش را صرف 14 هزار بنگاه اقتصادی که در حال تعطیل شدن است کند.
وی با اشاره به اظهارات تولیدکننده پوشاکی که می گفت تا چند ماه پیش کار میکردم اما الان به علت واردات محصولات خارجی نمی توانم کار کنم خاطرنشان کرد: واردات و مصرف همچنان ادامه دارد. وزارت امور اقتصاد و دارایی وقتش را صرف صنعتگران، کسبه، اصناف و کسانی که به اقتصاد کشور کمک می کنند کند نه صرف 160 هیئت خارجی.
وی با اشاره به هدف این گونه برنامه ها بیان داشت: هدف این برنامه ها این است که دستگاه های مختلف را امر به اقتصاد مقاومتی و نهی از سیستم هایی کند که 70 درصد مردم را در فقر نگه داشته اند.
عبدالملکی ضمن اشاره به شخصیت فرهیخته وزیر اقتصاد و دارایی خاطرنشان کرد: وزیر اقتصاد شخصیت فرهیخته ای است اما عملکردش در دولت صحیح نیست. توانمندی های دکتر طیب نیا این چیزی نیست که الان می بینید و ایشان باید برخی اظهارنظرهای خودشان را عوض کنند.
وی ادامه داد: پس از اعلام شعار سال توسط رهبری وزیر اقتصاد نامه ای نوشتند و در آن نامه گفتند ما مشکلات را حل کردیم در حالی که باید نامه می نوشتند و می گفتند ما قبول داریم. ما از آقای طیب نیا می خواهیم این مدل اقتصادی را عوض کند که هیچ سودی برای ما ندارد.