آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۳۴۹۲
شورای استانداری دیالی خبر داد

تسلط «حشد الشعبی» بر ۳ پایگاه اصلی داعش در «بعقوبه»

«کریم عبدالله» عضو شورای استانداری دیالی عراق از تسلط نیروهای «حشد الشعبی» بر ۳ پایگاه اصلی تکفیریهای داعش در شهر «بعقوبه» واقع در این استان خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه سومریه نیوز، «کریم عبدالله» عضو شورای استانداری دیالی اعلام کرد که نیروهای «حشد الشعبی» به تازگی بر ۳ پایگاه اصلی تکفیریهای داعش در شهر «بعقوبه» واقع در این استان مسلط شده اند.

 

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص اظهار داشت: تسلط نیروهای مردمی بر این پایگاه ها به دنبال عملیاتی غافلگیرانه علیه تروریست های تکفیری داعش اتفاق افتاد.

 

این عضو شورای استانداری دیالی همچنین تصریح کرد: عملیات انجام شده در شهر بعقوبه با هماهنگی نیروهای امنیتی عراق انجام شد.

 

وی همچنین عنوان کرد: در پایگاه هایی که به کنترل نیروهای مردمی درآمد، مقادیر زیادی تسلیحات از جمله موشک های کاتوشا و مواد منفجره کشف و ضبط شد.

 

کریم عبدالله همچنین از فرار تروریست های تکفیری مستقر در این پایگاه ها پس از تسلط نیروهای حشد الشعبی بر آنها خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار