به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دكتر مسعود حبیبی سه شنبه شب در جمع خبرنگاران استان در سنندج تربیت و آموزش فعالیت های امدادی و بشردوستانه به جوانان عضو هلال احمر را از وظایف این سازمان برشمرد.
وی اظهاركرد: در حال حاضر سه هزار و 500 مهد كودك در سراسر كشور از برنامه های آموزشی، فعالیت های امدادی و بشر دوستانه هلال احمر برخوردار هستند.
وی دوران كودكی را بهترین سن برای یادگیری دانست و گفت: این سازمان در راستای گسترش مهربانی و آموزش كارهای خوب به كودكان، فعالیت های ویژه ای تحت عنوان سیاره مهربانی برای سنین پیش دبستانی برگزار می كند.
وی همچنین آموزش امداد و نجات به كودكان را از دیگر برنامه های سازمان جوانان جمعیت هلال احمر بیان كرد و گفت: در این برنامه آموزشی كودكان در سنین كودكی اموزش مقابله با حوادث و بلایایی مانند زلزله را فرا می گیرند.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر كشور اظهار كرد: چاپ و نشر ماهنامه مهربان ویژه كودكان 5 تا 12 سال، برگزاری المپیاد ویژه كودكان و طراحی 80 نوع قصه با اصول بشردوستانه از دیگر برنامه هلال احمر برای كودكان است.
حبیبی افزود: این برنامه های آموزش با هدف تربیت بشردوستانه و مهربانانه كودكان طراحی شده است.
وی راه اندازی كانون های دانش آموزی، كانون دانشجویان، كانون طلاب و كانون جوانان ازاد را از دیگر كانون های سازمان جوانان هلال احمر بیان كرد و افزود: هم اكنون 900 كانون دانشجویی در 900 دانشگاه كشور و هشت هزار كانون ویژه دانش اموزی در مدارس فعال هستند.
به گفته وی در طرح دانش آموزی در قالب هشت ساعت مهارت امدادی به كودكان آموزش هایی مانند چگونگی برخورد با مصدومین، برخورد با شكستگی و نحوه حمل بیمار آموزش داده می شود.
حبیبی افزود: افزون بر آن آموزش مهارت های زندگی ویژه كانون های دانش آموزی در دست اجراست.
وی همچنین یادآور شد: در تمام شهرها كانون جوانان و در تمام روستاها كانون های روستایی فعال است.
وی مسئولیت پذیر كردن جوانان را از برنامه های سازمان جوانان هلال احمر در سال جاری عنوان كرد و افزود: امید است این فعالیت ها به گسترش مهربانی و نوعدوستی در جامعه كمك كند.
وی با اشاره به اجرای طرح نوروزی هلال احمر گفت: 700 پست ثابت و 250 پست سیار در قالب طرح سحاب، حركت های امدادی كشور را هدایت كردند و به مسافران نوروزی خدمات ارایه كردند.
حبیبی افزود: 20 هزار جوان داوطلب در ایام نوروز طرح كمپین نه به تصادفات جاده ای را اجرا كردند و با توصیه های ایمنی خطرات تصادفات رانندگی را هشدار دادند.
وی با اشاره به اینكه همه مسئولان جامعه نقش مهمی در پیشگیری از حوادث رانندگی دارند بر نقش حساس پلیس، هنرمندان، خبرنگاران و ورزشكان در جامعه تاكید كرد.
او نقش رسانه های جمعی را در فرهنگسازی و اجتماعی كردن جامعه بسیار خطیر ارزیابی كرد و گفت: رسانه ها با كاركرد اجتماعی و اطلاع رسانی و تنویر افكار عمومی می توانند از افزایش آمار حوادث رانندگی بكاهند.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر كشور با اشاره به اینكه خواب آلودگی و داشتن سرعت بالا عامل اصلی بروز تصادفات است افزود: رسانه ها با اطلاع رسانی در این زمینه از بروز تصادفات جلوگیری كنند.
حبیبی فعالیت های بشر دوستانه هلال احمر را فرصتی برای ارایه خدمت به جامعه دانست و افزود: از حضور و توان آحاد جامعه در این زمینه می توان بهره گرفت.