به گزارش گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، غلامعلی حداد عادل سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به جلسه روز گذشته شورای ائتلاف اصولگرایان به ریاست آیتالله موحدی کرمانی اظهار داشت: جلسه روز گذشته در محل جامعه روحانیت مبارز تشکیل و شورای ائتلاف اصولگرایان با حضور 14 تن از اعضا تشکیل جلسه داد که اولین جلسه در سال 95 بود.
سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان با بیان اینکه در جلسه شب گذشته نظر همه اعضا بر ادامه فعالیت این شورا حول محور وحدت اصولگرایان بود، تصریح کرد: در واقع نظر اعضای شورا این بود که پایان انتخابات، پایان فعالیت شورا محسوب نمیشود و شورا فعالیت خود را ادامه خواهد داد.
وی بر همین اساس موضوع اصلی بحث را در جلسه شورای ائتلاف اصولگرایان انتخابات مرحله دوم مجلس عنوان کرد و گفت: اعضای شورا بر اهمیت این مرحله و تاثیر آن بر شکلگیری و ترکیب مجلس دهم تاکید و بر ضرورت حضور مردم در حوزههایی که انتخابات به مرحله دوم رسیده، تاکید شد.
حدادعادل همچنین با اشاره به انتخابات مرحله اول مجلس دهم اظهار داشت: شورای ائتلاف اصولگرایان از عموم مردم در سطح کشور هم به سبب حضورشان در انتخابات و هم به دلیل رایی که به نامزدهای اصولگرا دادند، تشکر کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: از اینکه در مرحله اول انتخابات مجلس اکثریت نمایندگان از بین نامزدها انتخاب شدهاند و اعتمادی که به این نامزدها داشتند، تشکر میکنیم و خواهان حضور جدی مردم در مرحله دوم بوده تا در این مرحله نیز با انتخاب اصولگرایان بتوان مجلسی در مسیر اهداف امام و رهبری داشته باشیم.
وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: در جلسه شب گذشته از نامزدهای اصولگرایی که به مرحله دوم نرسیدهاند درخواست شد تا از طرفداران خود بخواهند در مرحله دوم به نامزد اصولگرایی که مطرح شده، رای بدهند و خواسته شد که همه اصولگرایانی که در مرحله اول با هم رقابت داشتند، امکانات تبلیغاتی و امکانات طرفداران خود را برای پیروزی نامزد اصولگرایی که به مرحله دوم رسیده، به کار گیرد.
حدادعادل اضافه کرد: همچنین از مردم خواسته شد به نامزدهایی رای دهند که قصدشان از ورود به مجلس حل مشکلات واقعی مردم و به خصوص رفع مشکلات اقتصادی که مشکل عمومی مردم است، باشد و به کسانی که میخواهند با حاشیهسازیهای سیاسی مسائل واقعی و مشکلات اقتصادی را در حاشیه قرار دهند، رای داده نشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه از مردم خواسته میشود سعی کنند بر اساس شناخت دقیق از اشخاص به نامزدها رای دهند، افزود: در رایی که به نامزدها داده میشود هم سابقه خود نامزدها و هم جریانات سیاسی که از نامزدها پشتیبانی میکنند، بررسی کنند و به ویژه مردم حافظه سیاسی خود را به کار گیرند و بدانند کسانی که امروز در انتخابات 7 اسفند ادعای پیروزی میکنند و از قانون دم میزنند و رفتارهای مدنی را مطرح میکنند همان کسانی هستند که در انتخابات سال 88 پا روی قانون گذاشته و به تخریب اموال و اماکن عمومی روی آوردند و فتنه را برپا کردند. حال چهره خود را عوض و نقاب قانونمداری به صورت زدند و مردم باید به این مورد توجه کنند.
حدادعادل موضوع مهم دیگری که شب گذشته در جلسه شورای ائتلاف اصولگرایان مطرح شد اظهار نگرانی از دخالت آشکار مسئولان دولتی در انتخابات عنوان کرد و گفت: نمونههای متعددی ذکر شد که برخی مسئولان که باید بیطرفی خود را در اجرای انتخابات نشان دهند آشکارا گرایششان را به یک جریان سیاسی اعلام و در مجامع مردم را به رای دادن به نامزدهای یک جریان دعوت میکنند و یا مسئولان استانی را تشویق میکنند امکانات استان را در اختیار نامزدهای خاص بگذارند. به همین دلیل شورای ائتلاف از مقامات وزارت کشور، دولت و شورای نگهبان خواست که نسبت به این موارد تخلف بیاعتنا نباشند.
وی اضافه کرد: این موارد به صورت متعدد در سطح کشور گزارش داده شده البته نمونههای پنهان و آشکار از دخالتهای مقامات دولتی در انتخابات مرحله اول هم وجود داشته که آنها شاید مقدمهای برای دخالت سریعتری در مرحله دوم بوده است.
حدادعادل در عین حال گفت که در جلسه تصریح شد مجلسی که نمایندگانش با دخالت و حمایت دولت انتخاب شوند نمیتوانند یک مجلس مستقل تشکیل داده و از حقوق مردم دفاع کنند و چنین مجلسی از تفکر و فرهنگ انقلابی و روحیه جهادی به دور میافتد و دنبالهروی بیاراده دولتها خواهد شد.
وی همچنین تاکید کرد: در جلسه دیشب یادآوری شد که بعضی جریانات سیاسی که در گذشته عدهای از نمایندگان طرفدار دولت را به طعنه وکیلالدوله مینامیدند و آنها را سرزنش میکردند امروز خود برای اینکه رای بیاورند به وکیلالدوله شدن افتخار میکنند و دخالت برخی مسئولان این روند نادرست را تشدید میکند.
حدادعادل در ادامه سخنان خود اظهار داشت: فراکسیون اصولگرایان بعد از مرحله اول جلساتی داشته و یک هیأت مدیره موقت 7 نفره انتخاب شدند که وظیفهشان مدیریت اصولگرایان در مرحله گذاری است که فاصله تشکیل رسمی مجلس دهم به شمار میرود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤالی درباره ریاست مجلس دهم و تشکیل فراکسیونهایی همچون مجلس نهم در مجلس دهم ادامه داد: مسلما یکی از مسائل مهم در آغاز مجلس دهم انتخاب رئیس مجلس است که طبعا یکی از دو گزینه آقایان لاریجانی و عارف مطرح خواهد بود و نتیجه تابع ترکیب مجلس دهم خواهد بود، بعید است الگوی مجلس نهم در تشکیل فراکسیونها در مجلس دهم قابل تکرار باشد.
وی در پاسخ به سؤالی درباره فهرست اصولگرایان برای مرحله دوم انتخابات نیز یادآور شد: فهرست اصولگرایان برای دور دوم انتخابات همان فهرست دور اول خواهد بود و ممکن است تغییرات جزئی داشته باشد ولی به صورت کلی همان فهرست قبلی است.