به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین نشست کارگروههای تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مجازی و نمایندگان دانشگاههای علوم پزشکی شهیدبهشتی، تهران، شیراز، تبریز، ایران، مشهد، اصفهان، کرمان و مازندران تشکیل و نحوه ادامه همکاری دانشگاه ها در حوزه آموزش مجازی بررسی و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
سید ناصر استاد مشاور معاون آموزشی و مسئول راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در این نشست بر زمینه های توسعه و ارتقاء سطح همکاری و ایجاد زیر ساخت های لازم در دانشگاهها تاکید و ابراز امیدواری کرد تا این همکاری ها در سال ۹۵ توسعه یافته و تا تحقق کامل اهداف تعیین شده در بسته تحول و نوآوری در آموزش پزشکی ادامه داشته باشد.
استاد در ادامه گزارشی از برنامه های در دست اقدام دانشگاه علوم پزشکی مجازی در سال ۹۵ از جمله توسعه زیر ساختها و راه اندازی رشته آموزش پزشکی مجازی ویژه اعضای هیات علمی در اردیبهشت ماه سال جاری را ارائه کرد.
نمایندگان دانشگاهها نیز نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه راهکارهای ارتقاء سطح همکاری و بهره مندی از حمایتهای ستادی در زمینه تامین زیر ساختها و استفاده مطلوب از تمامی تجارب و ظرفیتهای دانشگاهها در جهت توسعه آموزش مجازی ارائه کردند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با ارائه گزارشی در زمینه ظرفیتهای موجود در این دانشگاه و سایر دانشگاههای مستقر در منطقه یک آمایش سرزمین، ابراز امیدواری کرد: با بهره مندی از ظرفیتهای پیش بینی شده در بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی شاهد توسعه آموزش مجازی در دانشگاه های منطقه یک باشیم.