کد خبر:۵۰۴۶۵۳
قاضی‌زاده هاشمی در همایش ملی نشان ایمنی و سلامت:

یک جنبده را از آن سوی مرز شناسایی می‌کنیم اما تریلی تریلی قاچاق وارد کشور می‌شود

وزیر بهداشت گفت: متأسفانه مجازاتی که امروز برای متخلفان حوزه غذا و پزشکی در نظر گرفته می‌شود باز دارنده نیست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن قاضی زاده هاشمی در همایش ملی نشان ایمنی و سلامت گفت: امیدواریم با راه‌اندازی سامانه الکترونیکی غذا و دارو ttac روند اداری تولید محصولات غذایی آسان‌تر شود و دغدغه اصلی تولیدکنندگان تنها تولید محصولات سالم باشد.

 

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه الکترونیک غذا و دارو، افزود: همچنین با استفاده از این سامانه از اعلام نظر های سلیقه ای و اعمال نفوذ ها جلوگیری شود و شاهد تغییر و تحول عمده ای در صنعت تولید محصولات سلامت محور باشیم.

 

هاشمی گفت: متاسفانه ارتباط وزارت بهداشت در حوزه غذا با دانشگاه‌ها و انجمن‌ها کم است که باید این ارتباط را ایجاد کنیم و زمینه‌ای حضور دانشگاه‌ها و انجمن‌های حوزه غذا در صنعت فراهم شود.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد زیادی فارغ‌التحصیل رشته تغذیه داریم، اما وضع غذایمان خوب نیست. به نظر می‌رسد که می‌توانیم بهتر از این عمل کنیم که امیدواریم امسال سازمان غذا و دارو کاری کارستان انجام دهد.

 

هاشمی تصریح کرد: موضوع غذا بسیار نگران کننده است و باید توجه ویژه ای به این حوزه بشود، چراکه ارتباط مستقیم غذا و سلامت انکار ناپذیر است.

 

وزیر بهداشت گفت: کسانی که در حوزه غذا تقلب می کنند و کالاهای جعلی و آسیب رسان را به بازار عرضه می کنند، جرمشان از قتل عمد کمتر نیست بلکه بیشتر نیز هست.

 

وی افزود: بعضی افراد در حوزه غذا یا دارو یا تخلفات پزشکی گرفتار دستگاه قضا شده‌اند، اما دیده می شود بعد از مدت کوتاهی دوباره به کار خود بر می گردند و به فعالیت گذشته خود ادامه می دهند.

 

هاشمی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم سلامت غذا و سلامت مردم تامین شود باید مجازات بازدارنده و قاطع داشته باشیم تا بتوانیم از تخلف و تقلب جلوگیری کنیم.

 

وزیر بهداشت گفت: چرا که برخی از این تخلفات با جان مردم سرو کار دارند و باعث خسارات جبران ناپذیری می شوند.

 

وی افزود: دستگاه های نظارتی فقط دنبال سنگ بستن به پای ما هستند و تاکنون کمکی در خصوص عملکرد سازمان غذا و دارو نداشته اند که مثلا یک بار تشویقی از سوی سازمان بازرسی و دیوان عدالت صورت نگرفته است.

 

هاشمی با انتقاد از روند مبارزه با قاچاق کالا گفت: چطور است که یک جنبده را از آن سوی مرزها شناسایی می‌کنیم اما تریلی تریلی قاچاق وارد کشور می‌شود و ما می‌گوییم نمی‌توانیم جلوی آن را بگیریم.

 

وی افزود: اگر دستگاه‌های دیگر با دولت همکاری نکنند کاری از پیش نمی‌بریم. همچنین اگر وزارت نیرو، وزارت کشاورزی و وزارت صنعت به وزارت بهداشت کمک نکنند، از ما در حوزه غذا و آشامیدنی کاری ساخته نیست.

 

وزیر بهداشت با اشاره به لزوم تغییرات ساختاری در تبلیغات کالاهای آسیب رسان گفت: سازمان نظام پزشکی باید به حوزه تبلیغات فرآورده‌های زیان‌آور ورود کند و با جلوگیری از تبلیغات چنین محصولاتی، فرآورده‌های غذایی مفید را نیز معرفی کند.

 

وی افزود: باید به سلامت مردم توجه کرد و غذاهای مفید را تبلیغ کنیم و در حمایت از قیمت‌گذاری و گسترش بازار نیز اقداماتی انجام دهیم.

 

وزیر بهداشت در پایان گفت: مشکلات و مخاطرات‌ با آموزش و اطلاع‌رسانی به مردم بسیار کمتر می‌شود. از طرفی برخورد کردن با متخلف هزینه دارد که باید هزینه آن‌را پرداخت کنیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محمود
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۸
شما که اینقد به غذای مردم حساسی به معاونت غذا وداروت بگو مردم رو دررابطه با غذاهای تغییر ژنتیکی شده که ورودش به کشورهای اروپایی ممنوعه ؛ فریب نده. نگه "این غذاهای اصلاح ژنتیکی(افساد ژنتیک که علمش بدست یهود وصهیونیستها ست) ؛ مشکلی نداره ومردم خیالشون جمع باشه"
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۵:۱۸
وظیفه خود دولته جلوی قاچاق رو بگیره حالا وظیفتون رو انجام نمی دید طلبکارم هستید
1
0
احسان
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۸
با سلام؛ مشکل گمرک که حساسیت و اهمیت خاصی دارد، کاهش سلامت کاری در بین پرسنل است. وقتی یک کارمند گمرک به ازای همکاری در ترخیص یک محموله وارداتی مثلاً البسه، معادل دو سال حقوق و مزایای خود را نقداٌ دریافت میکند، احتمال سلامت کاری و رعایت ضوابط و قانون و مقررات بسیار پائین است.
بهترین راهکار برای حل این معضل، اقدامی جهادی و استقرار نیروهای حزب الهی ( به معنی واقعی نه ظاهری ) و پایبند به نظام و پیرو ولایت در گلوگاههای گمرک برای جلوگیری از فساد و ارتشاء است.
نفراتی مانند بچه های نیروی قدس سپاه که چشمشان به دهان رهبر است تا برای این نظام و انقلاب جان دهند.
نفراتی مانند بچه های سپاه ولی امر که نفوذ ناپذیرند و مطاع دنیا در چشمشان بی ارزش است.
نفراتی مانند بچه های اردوهای جهادی دانشگاهها و ....
2
0
saeres
Germany
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۵
همه میدانیم که بیش از 70 درصد قاچاق و در ایران بیش از 99 درصد قاچاق کشور توسط مجاری قانونی وارد کشور ها میشوند واگذار کردن این بخش ها به نهاد های انقلابی چون سپاه میتونه چاره ساز این مسئله باشه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار