استفاده از امکانات دولتی در دعوت از کاندیداها را متوقف کنید
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۴۹۹۹
تشکل های دانشجویی دانشگاه اراک خطاب به ریاست دانشگاه:

استفاده از امکانات دولتی در دعوت از کاندیداها را متوقف کنید

 بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در نامه‌ای فوری خطاب به ریاست دانشگاه اراک اعلام کردند: با توجه به حضور غیر قانونی هیات همراه مقدسی و استفاده از امکانات دولتی در دعوت از کاندیداها، خواهشمندیم جهت جلوگیری از شائبه سیاسی کاری در دانشگاه اراک برنامه امروز را تبدیل به مناظره کنید

به گزارش خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی دانشجویان مستقل خطاب به ریاست دانشگاه اراک نامه ای فوری صادر کردند.

 

در این نامه خطاب به حمیدی، رئیس دانشگاه اراک آمده  است:


جناب آقای دکتر حمیدی 

 

با سلام؛


پیرو اتفاقات اخیر و حوادث ناخوشایند سیاسی در دانشگاه و با توجه به حضور غیر قانونی هیات همراه آقای مقدسی و استفاده نا عادلانه از امکانات دولتی در دعوت از کاندیداها که نقض صریح قانون انتخاباتی است، خواهشمند است جهت جلوگیری از شائبه سیاسی کاری در دانشگاه اراک برنامه امروز را تبدیل به مناظره کرده و در غیر اینصورت خواستار لغو آن هستیم.


لازم است، یادآور شویم در صورت ایجاد هرگونه حاشیه چون برنامه‌ دیروز و بهره برداری سیاسی از این برنامه ریاست دانشگاه و اعضای هیات نظارت باید پاسخگو به مراجع ذیصلاح باشند.

 

بسيج دانشجويي دانشگاه اراك/ انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه اراك

پربازدیدترین آخرین اخبار