به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جواد حاتمی، دبیر علمی کنفرانس ارزیابی و عملکرد نظام دانشگاهی در این کنفرانس که امروز به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، گفت: متاسفانه فرهنگ ارزیابی خیلی در جامعه توسعه پیدا نکرده و به همین دلیل 200 مقاله به این همایش ارسال شده که از بین آن 90 مقاله به مرحله نهایی راه پیدا کرده است.
وی یادآور شد: از میان 90 مقاله، 40 مقاله به صورت پوستر و 19 عنوان سخنرانی را در این دو روز همایش خواهیم داشت.
حاتمی اضافه کرد: هنوز ارزیابی در عرصه علمی در کشورمان فقیر است. محور پذیرش مقالات در این همایش گنج محور عنوان شده بود که حوزه سیاست گذاری کمترین مقاله را به خود اختصاص داده و این نشان می دهد در هر حوزه علمی نیاز به فضا داریم تا جامعه علمی بتواند آن را به نمایش بگذارد. بیشترین مقالات را در حوزه پذیرش دانشجو داشتیم که یکی از عوامل مهم و تعیین کننده کیفیت در نظام آموزش عالی و ورودی ماست؛ اعم از استاد و دانشجو به خصوص در حوزه تحصیلات تکمیلی؛ که موارد متعددی برای پذیرش دانشجو در نظر گرفته می شود.
در ادامه این کنفرانس حسن زاده، دبیر اجرایی همایش گفت: برگزاری این کنفرانس نتیجه هفت هشت ماه کارکرد کمیته عملی و اجرایی و مقالاتی است که در این کنفرانس ارائه می شود و امیدواریم برای آموزش عالی مفید باشد.
وی افزود: در طراحی برنامه ها، میزگردها و مقالاتی در کنار چالش های روز را خواهیم داشت که به مدت دو روز ارائه خواهد شد.
در ادامه این کنفرانس عباس بازرگان، رئیس کنفرانس و استاد دانشگاه تهران نیز اشاره ای به استقرار نظام کیفیت در آموزش عالی کرد و گفت: کیفیت نیاز به تلاش دارد. هر دانشگاهی باید برای ایجاد کیفیت خودش را صاحب سهم بداند.
وی افزود: کیفیت مجموعه اقداماتی است که همه دانشگاه ها باید درگیر آن شوند. ما تاسیس شبکه های ارزیابی کیفیت را به وزارت علوم پیشنهاد دادیم و امیدواریم که به زودی این شبکه تاسیس شود.