آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۵۴۵۶
مشاور امور استان‌های بعثه مقام معظم رهبری:

دولت سعودی برای حج امسال کارشکنی می‌کند

مشاور امور استان‌ها و نمایندگی‌های بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به حادثه منا در حج تمتع سال گذشته گفت: برای حل مشکلات حج تلاش‌های زیادی شده اما با کارشکنی‌های دولت سعودی مواجه هستیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام احمد زمانی امشب در همایش متمرکز روحانیون، مداحان و مدیران عتبات عالیات استان گلستان اظهار داشت: در 5 سال گذشته 27 هزار و 520 نفر برای شرکت در آزمون روحانیون و مداحان اعزام به عتبات عالیات ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد شرکت‌کننده 17 هزار و 527 نفر در آزمون‌ها شرکت کرده و 2 هزار و 500 نفر نیز قبول شدند.

 

مشاور امور استان‌ها و نمایندگی‌های بعثه مقام معظم رهبری تصریح کرد: ترویج محبت اهل‌بیت سرمایه‌گذاری بالایی است که خداوند به ما توفیق داده تا در آن سهیم باشیم و این موضوع در حج و زیارت عتبات عالیات جلوه دارد.

 

زمانی با بیان اینکه دشمن برای این سرمایه‌گذاری و محبت اهل‌بیت که در دل ایرانیان است توطئه چیده است، گفت: در عید امسال 157 هزار نفر به عتبات عالیات اعزام شدند که از این تعداد 5 هزار نفر از استان گلستان بودند.

 

به گفته وی، در سال گذشته 27 میلیون زائر از کشورهای مختلف اسلامی در روز اربعین در کربلا حضور یافتند که از این تعداد حدود یک‌میلیون و 700 هزار نفر ایرانی بودند اما ا این حجم از حضور مسلمانان هیچ اتفاقی برای کسی نیفتاد.

 

زمانی با اشاره به حادثه منا و سقوط جرثقیل در حج تمتع سال گذشته افزود: برای حل مشکلات حج تلاش‌های زیادی شده اما با کارشکنی‌های دولت سعودی مواجه هستیم.

 

وی تأکید کرد: بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت 2 کار بزرگ انجام داده‌اند که شامل سازمان‌دهی جمعیت بیش از 64 هزار نفری حجاج و توجه به زائرین می‌شود، در همین راستا در سال گذشته 11 بعثه با حضور در بعثه مقام معظم رهبری از فعالیت‌های ما الگوبرداری کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار