کد خبر:۵۰۵۶۷۴
نیلی به خبرگزاری دانشجو خبر داد

برنامه های دانشگاه تهران برای ارتقای کیفیت رشته های علوم انسانی

رئیس دانشگاه تهران گفت: رشته های علوم انسانی در ارتباط و همکاری با دیگر علوم می توانند تجاری سازی را ایجاد کنند و دانشگاه تهران نیز برنامه هایی برای این امر دارد.

محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص اهمیت به رشته های علوم انسانی در این دانشگاه گفت: آنچه که مسلم است این است که رشته های علوم انسانی باید با جامعه تعامل داشته باشد و نظر ما این است که در این خصوص بین رشته ای عمل کنیم.

 

وی افزود: با اینکه یکسری از ماموریت های خاص در رشته های بین علوم انسانی وجود دارد اما وقتی به مرحله تجاری سازی می رسد یعنی باید با رشته های دیگر تعامل داشته باشد.

 

رئیس دانشگاه تهران در ادامه تاکید کرد: تعاملات بین رشته ای و همکاری های مشترک با دیگر رشته ها می تواند به ارتقای کیفیت عملکرد رشته های علوم انسانی کمک کند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه تهران برای این امر برنامه هایی دارید و رشته های علوم انسانی وقتی با دیگر علوم همکاری می کنند تجاری سازی شکل می گیرد و لذا اهمیت این رشته ها کمتر از رشته های دیگر نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار