دومين جشنواره سراسري عکس فيروزه آغاز بکار کرد
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، اين جشنواره 10 تا 14 آذر ماه با حضور بيش از 300 عکاس برجسته کشور در تبريز برگزار مي شود و عکاسان در ايام حضور خود در تبريز جلوه هاي مختلف تاريخي، فرهنگي، اجتماعي و فرهنگي اين کلانشهر را به تصوير مي کشند.
نجفي، رئيس ستاد برگزاري دومين جشنواره سراسري عکس فيروزه در اين مراسم ضمن قدرداني از حضور عکاسان برجسته کشور در اين جشنواره ابراز اميدواري کرد که آثار اين جشنواره بتواند باعث ارائه راهکارهاي مؤثر براي مسئولان در برنامه ريزي عمراني، اجتماعي و فرهنگي شهر تبريز شود.
مديرعامل سازمان فرهنگي- هنري شهرداري تبريز حضور عکاسان برجسته کشور در اين رويداد مهم فرهنگي و هنري و شرکت استادان نامدار اين رشته در نمايشگاه جنبي جشنواره را گامي در جهت اعتلاي فعاليت هاي علاقه مندان اين رشته هنري دانست.
استاد اسماعيل عباسي از چهره هاي شاخص هنر عکاسي نيز در اين مراسم به تدريس «مجموعه عکس» پرداخت.
لازم به ذکر است، فعاليت عکاسان در ثبت جلوه هاي تبريز و مسائل شهري و شهروندي آن از صبح چهارشنبه، 11 آذرماه تا پايان روز پنجشنبه، 12 آذر ادامه مي يابد و جمعه نيز هيئت داوران به بررسي آثار خواهند پرداخت.
مراسم معرفي و تجليل از برگزيدگان و اختتاميه جشنواره نيز شنبه، 14 آذر از ساعت 10 صبح در مجتمع فرهنگي سينمايي 22 بهمن تبريز برگزار خواهد شد./انتهاي پيام/