کد خبر:۵۰۶۱۸۳
منصورسمائی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

آمریکا به مانند دزدان به پول بانک مرکزی هم چشم دوخته‌ است

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پایه دانشگاه جامع امام حسین (ع) با بیان اینکه هر روز یک بهانه و یک تحریم جدید از سوی آمریکایی‌ها اتفاق می‌افتد، گفت: آمریکا به مانند دزدان به پول بانک مرکزی هم چشم دوخته‌ است.

محسن منصورسمائی، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پایه دانشگاه جامع امام حسین (ع) در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد دریافت غرامت ۲ میلیاردی آمریکا از ایران تصریح کرد: مذاکرات هسته‌ای تمام شد و نوبت به اجرایی شدن تعهدات رسید. دولت خوش قول ما (البته فقط در مسائل خارجی) آنقدر سریع به تعهداتش عمل کرد که خود آمریکایی‌ها متعجب شدند، ولی نوبت به آمریکایی‌ها که رسید آسمان تپید.

 

وی افزود: هر روز یک بهانه و هر روز یک تحریم جدید از سوی آمریکایی‌ها اتفاق می‌افتد؛ آن‌ها به مانند دزدان به پول بانک مرکزی هم چشم دوخته‌اند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پایه دانشگاه جامع امام حسین (ع) بیان داشت: این قانون خودشان است که هیچکس حق ندارد به اموال بانک مرکزی کشوری دیگر دست ببرد. کسانی که از نتیجه بخش بودن تعامل با آمریکا دم می‌زنند، ببینند که آن‌ها به قوانین خودشان هم پای بند نیستند؛ چه برسد به اینکه بیایند و با ما که دشمن خونی آن‌ها هستیم، قرارداد امضاء کنند و بر آن پای بند باشند.

 

منصورسمائی ادامه داد: جلوی چشم وزیر خارجه کشورمان با وقاهت تمام، پول مردم را خوردند؛ آن هم بخاطر جرمی که خودشان بریدند و دوختند. نتیجهٔ اعتماد به آمریکا غیر از این نیست. مشخص هم بود که انتهایش همین است و اگر جلویش گرفته نشود، بد‌تر هم خواهد شد.

 

این فعال دانشجویی در پایان اظهار داشت: اگر بجای این اعتمادی که برخی مسئولان ما به آمریکا دارند به جوان‌های خودمان داشتند، به ولله این گشایشی که آقای رئیس جمهور از آن دم می‌زنند، اتفاق می‌افتاد. همهٔ دنیا افسوس این نیروی جوان ما را می‌خورد، ولی خودمان جز یک سری شعار‌ها و حرف‌های دهن پر کن هیچ کاری برایشان نکردیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار