کد خبر:۵۰۷۰۵۴
ایرجی کجوری:

راه‌اندازی سایت ویژه جشنواره بین المللی امام رضا (ع)/ فراخوان جشنواره در ۷ کمیته اعلام شده است

مدیر کل فرهنگی وزارت علوم از راه‌اندازی سایت ویژه جشنواره بین المللی امام رضا (ع) برای مراجعه دانشجویان جهت شرکت در این جشنواره خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ایرجی کجوری، مدیر کل فرهنگی وزارت علوم در نشست خبری جشنواره بین المللی امام رضا (ع) در بخش دانشگاهی گفت: امسال بخش دانشگاهی جشنواره بین المللی امام رضا(ع) گسترش بیشتری پیدا کرده است. ویژگی این جشنواره این است که همه دانشگاه ها و دانشجویان امسال در این جشنواره شرکت می کنند و این جشنواره مختص به دانشگاه های وزارت علوم نیست و دانشگاه های آزاد، علمی کاربردی و سایر دانشگاه ها نیز شرکت کردند.

 

وی افزود: این جشنواره در قالب هفت کمیته شکل گرفته که هر کدام با فراخوان مجزایی جشنواره های خود را برگزار می کنند که بنیاد بین المللی امام رضا(ع) نیز سایت ویژه ای برای این جشنواره راه اندازی کرده که دانشجویان می توانند به این سایت مراجعه کنند.

 

مدیر کل فرهنگی وزارت علوم گفت: مقالاتی که به این جشنواره ارسال می شود برخی از آنان به شکل سفارشی و برخی به صورت فراخوان خواهد بود.

 

وی ادامه داد: دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دانشگاه سبز انتخاب شده و به عنوان الگو فعالیت های خود را در زمینه محیط زیست در این جشنواره دنبال می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار