آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۷۱۶۸
ستاری به خبرگزاری دانشجو خبر داد

ارائه مشاوره صادرات محصولات دانش بنیان توسط کریدورهای صادرات معاونت علمی

معاون علمی رئیس جمهور گفت: کریدورهای صادرات معاونت علمی مشاوره‌های لازم را برای صادرات، بازارهای خاص، گرفتن CE به صورت روتین انجام می‌دهند.

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره تجاری سازی محصول شرکت های دانش بنیان گفت: بزرگترین مسئله ای که شرکت های دانش بنیان با آن درگیر هستند، بحث بازار است و برای گرفتن بازار در حوزه بین المللی باید به این مسئله توجه کرد که چه مجوزها و استانداردهایی لازم است که بتوانند در این عرصه فعالیت کنند.

 

وی تاکید کرد: یکی از مباحث مهم این است که یک شرکت دانش بنیان باید بداند چگونه می تواند جنس خود را صادر کند و بحث های مالی بحث های فرعی ماست.

 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه تاکید کرد: آنچه که ما می بینیم این است که تاکید زیادی می شود معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می تواند چه حمایت هایی از لحاظ مالی به شرکت های دانش بنیان کند و یا صندوق نوآوری و شکوفایی چه کمک هایی به این شرکت ها می کند، در صورتی که مهم تر از بحث مالی، دانش است.

 

وی در ادامه افزود: شرکت های دانش بنیان باید دانش این را داشته باشند که چگونه می توانند تجارت کنند، صادرات کنند و این دانش را به دست بیاورند که چگونه برای صادرات بین المللی استاندارد لازم را داشته باشیم.

 

ستاری در ادامه گفت: اینکه چه مجوزهای جهانی لازم است تا یک صادرات در عرصه بین المللی و در مواجهه با شرکت های خارجی شکست نخورد و رقابت مطلوبی باشد، اهمیت زیادی دارد؛ که خوشبختانه این اتفاق در کریدورهای صادرات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می افتد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: کریدورهای صادرات معاونت علمی مشاوره‌های لازم را برای صادرات، بازارهای خاص، گرفتن CE به صورت روتین انجام می‌دهند و راهنمایی‌های لازم را به شرکت‌ها ارائه می‌دهند تا چگونه محصولات خود را ثبت پتنت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار