اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
مینا مصباح، کارشناس دفتر پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: در این کارگاه آموزشی که با حضور مدیران پرستاری و سرپرستاران بخشهای بیمارستان 22 بهمن گناباد، 15 خرداد بیدخت و آیت الله مدنی بجستان برگزار شد، شرکت کنندگان به صورت عملی با سامانه و مراحل ثبت اطلاعات پرسنلی و چگونگی شیفت بندی آشنا شدند.
وی افزود: سامانه مدیریت پرستاری به منظور یکپارچه کردن نحوه محاسبه ساعت کاری پرسنل پرستاری و شیفتبندی بیمارستانها ایجاد شده است.
مصباح خاطرنشان کرد: این سامانه که به منظور حل مشکلاتی در رابطه با نداشتن اطلاعات از نیروی انسانی و مشکلات شیفتبندی پرسنل طراحی شده است به طور سراسری در تمام دانشگاههای علوم پزشکی کشور به طور هماهنگ راهاندازی شده است.
وی گفت: راهبر دانشگاه (مدیر پرستاری دانشگاه) میتواند با استفاده از این سامانه اطلاعاتی درباره منابع انسانی بدست آورد و اطلاعاتی که اکنون به صورت پراکنده در اختیار مدیر پرستاری دانشگاه است را یکپارچه کند و گزارش کاملی از وضعیت دانشگاه، بیمارستانها و شهرستان های تحت پوشش از نظر وضعیت پراکندگی نیروی انسانی، هرم سنی نیروی انسانی، سابقه آنها ارائه کند. همچنین با استفاده از آن میتوان برنامه ریزی مناسبی برای چینش نیروها انجام داد.
کارشناس دفتر پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: سامانه جامع مدیریت پرستاری (ishift) به سرپرستاران برای برنامهریزی شیفتهای شغلی کمک زیادی میکند و با استفاده از این سامانه تمام اطلاعات پرسنلی، سوابق تحصیلی، پرونده آموزشی، پیشینه کاری ثبت شده و از طریق سامانه شیفت پیشنهادی خود را درخواست می کنند. همچنین شیفتبندی توسط سرپرستاران انجام میشود و پس از تایید مدیر پرستاری بیمارستان نهایی شده و در اختیار پرسنل قرار میگیرد.
یادآور میشود، معصومه قرچه مدیر پرستاری دانشگاه، مینا مصباح، کارشناس دفتر پرستاری و جلال باقری، کارشناس فناوری اطلاعات به عنوان مدرس در این کارگاه آموزشی حضور داشتند.