کد خبر:۵۰۸۹۰۳
سلطانی‌وش در گفت‌‌‌وگو با خبرگزاری دانشجو: 

پازل نافرجانی برجام با اعترافات طیب‌‌‌نیا کامل شد

دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تربیت مدرس گفت: اظهارات سیف؛ صالحی؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیر اقتصاد نشان می‌‌دهد که پازل نافرجامی برجام کم کم کامل شده است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

علی سلطانی‌وش، دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اعتراف جدید دولتی‌ها و اظهارات وزیر اقتصاد مبنی بر اینکه «سطح تولید به دلیل رکود از سال ۹۰ هم پایین رفته و در تلاشیم به تولید سال‌های ۹۰ و ۹۱ برسیم»، گفت: تنها دستاورد برجام نشان دادن دوباره‌ی بدعهدی آمریکا به مسئولین بود؛ این مذاکرات مشکلات داخلی را افزایش داد. 

 

وی تصریح کرد: به هرحال دولت در این مسیر دو توجیه بیشتر نخواهد داشت؛ در توجیه اول همه مشکلات را به گردن دولت قبل انداخته که در این امر تنها هدفش فرار از واقعیت و خدشه دار کردن انتخابات سال ۹۶ است و دومین راهکار دولتی‌ها امیدوار کردن مردم به امیدهای واهی یعنی دادن وعده‌های پشت سر هم است،  که این امر از تاکتیک دولت یازدهم می‌باشد. 

 

دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه به نظر می‌رسد که دولت به نداشتن ثمره و نتیجه‌ای در حوزه برجام یقین پیدا کرده است و در واقع پشت تلاش‌ها و هزینه‌ها و سرمایه مردم هیچ چیزی نیست، اظهار داشت: متاسفانه دولت کشور را سال‌ها معطل کرد تا آخر خودش  به این نتیجه برسد که با امید بستن به کشورهای دیگر نمی‌توان کاری را پیش برد. 

 

وی افزود: اظهارات سیف، صالحی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیر اقتصاد نشان می‌‌دهد که پازل نافرجامی برجام کم کم کامل شده است، و این موضوع هیچ دستاورد ملموسی در سطح جامعه ندارد. هر چند که شعارها داده شده، ولی اقتصاد کشور به سمت رشد پیش نرفته است. 

 

سلطانی وش با بیان اینکه دولت تمام تمرکز خود را برای تخریب دولت قبل گذاشته است، گفت: دولت اگر این بهانه ها را هم نگوید به نوعی در مقابل فشار اجتماعی تسلیم خواهد شد. دولت در یک بن بستی گیر کرده که هیچ راه فراری برای خود متصور نیست؛ در صورت ادامه این وضعیت، نارضایتی عمومی از روحانی در انتخابات سال ۹۶ هویدا خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار