کد خبر:۵۰۹۱۴۳
نامه یک دانشجوی کرمانی برای رئیس جمهور:

شما حقوق دانید و بنده یک دانشجو

همزمان با سفر رئیس جمهور به کرمان یکی از دانشجویان کرمانی چند خطی خطاب به دکتر روحانی به نگارش درآورده است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری داشجو، همزمان با سفر رئیس جمهور به کرمان یکی از دانشجویان کرمانی چند خطی خطاب به دکتر روحانی به نگارش درآورده است. 

 

متن این نوشته به شرح ذیل است: 

 

ریاست جمهور محترم

 

جناب آقای دکترحسن روحانی

 

سلام علیکم

 

شما حقوقدانید و بنده یک دانشجو. درست است و چنین درست است. 

 

سلامی به مثابه افلاکیان خاکی که در دوران خود به خوبی از تمامیت انقلاب اسلامی و روحیه اسلام انقلابی برای مبارزه‌ای استکبارستیزانه در تمامی دوران‌ها دفاع کرده و این روحیه پاک سرشتانه را امروز در دست دانشجویانی به یادگار نهاده‌اند که رهبر معظم انقلاب آنان را افراد مخلص و انقلابی می‌نامد و از همگان تقاضا دارد برای بهبود یافتن مشکلات تمامی امور مربوطه را به دست چنین جوانان انقلابی و دلسوز بسپارید جوانان دانشجویی که همانند شهید بزرگوار مصطفی احمدی روشن در راه دفاع ازنظام و رهبری و حریم انقلاب اسلامی و روحیه اسلام انقلابی از کاری دریغ نکردند. بدلیل همین دفاع خوب از این اهداف آنان را که چه خطاب کردند از خطابی چون کلاغ بی‌سواد تا به بی‌فرهنگ و بی‌تمدن؛ از سوی افرادی که انتهای آمال و اهدافشان عکس یادگاری با بیگانگان گرفتن‌ یا دست دادن با دختران ایتالیایی در چنین اموری خلاصه شده و فرهنگ و تمدن را در این امور می‌پندارند. آری چراکه این چنین نباشد در دوران غریب کدخدا پروری که تمامی نطق‌ها و مدح مسئولان دولتی در ستایش چنین مستکبری خلاصه می‌شود دیگر نباید انتظار بیش از این داشت. به عبارتی بایزید زمان که باشی همه چیز درست است حتی مستی هم برایت حلال می‌شود. 

 

جناب دکتر روحانی رئیس جمهور محبوبم در ابتدا بگویم که تمامی دانشجویان انقلابی استان کرمان به مثابه امام بزرگوارشان تنها محبوب دل‌هایشان امام سیدعلی خامنه‌ای رئیس جمهور منتخب ملت خود را همانند دیگر مردم بسیار دوست داشته و این اصلا قابل کتمان نیست. 

 

از جانب دانشجویانی که تا به امروز کسی پای انتقادات و گفتههای دلسوزانه این افراد مخلص انقلاب ننشسته و آنان را درک نکرده و بهایی برایشان قائل نشده با شما نقل گفتار می‌کنم و تنها با فرماندهی عملیاتی سرهنگ گونه آنان را به گوشه انزوارانده و در پی تکرار جمله درست است بله درست می‌باشد از جانب این دانشجویان هستند. 

 

جناب دکتر حسن روحانی که میزان محبوبیت شما از ابتدا تا به کنون در میان مردم رو به افزایش بوده و این امر را می‌شود از استقبال کم نظیر یا بهتر بگویم بی‌نظیر از حضرت تعالی در شهرهایی که حضرتتان شرف حضور پیدا می‌کنند، دریافت. آنقدر محبوب هستید که رسانه‌های منتسب به شما مجبور به استفاده از عکس‌های سفرهای استانی ریاست جمهوری پیشین هستند. 

 

البته هیچ ایرادی هم ندارد دارندگی است و برازندگی …

 

جناب دکتر روحانی شما شخصا در بسیاری از مراسم خود را سرهنگ نمی‌دانید و خود را حقوقدان معرفی نموده‌اید به معرفی جوانب منتقد محور بودن خود پرداخته‌اید و بیان داشته که منتقدان را نباید به زندان برد و آنان را از دید امنیتی وارسی کرد. 

 

چرا تا به حال شما که حقوقدانی قهاری در تمامی زمینه‌ها بوده نسبت به این امر واقف و پایبند نبوده و دیدارهای دانشجویی شما چه در پایتخت چه در تمامی سفرهای استانی زبانزد خاص و عام نبوده و مشورت پذیری و انتقاد پذیری شما از جانب این افراد انقلابی و فرهیخته در راس تمامی کارهای محوله شما قرار نداشته و حتی در پایین‌ترین سطح خود نسبت به قبل قرار دارد آیا این امر مهم با فرموده‌های جناب عالی در تناقض نیست حال که چنین بوده و تا به آخر هم‌ ادامه دار خواهد بود. 

 

این دانشجویان که مؤذنان جامعه خطاب می‌شوند حتی با اجرای دیدارهای نمایش گونه در گوشه‌ای ننشسته و به تکرار و تسبیح لفظ درست است بله درست می‌باشد خود را مشغول نمی‌کنند و وظیفه خطیر خودرا به بهترین وجه انجام می‌دهند و جامعه اسلامی را از خطر نفوذ استکبار نجات دهد. 

 

لذا در این باب انتقاداتی را از جهات دوست داشتن جناب عالی که شخصا باب انتقاد را در این فضای پادگانی دولتی‌ خود بازنموده‌اید، استفاده کرده و نکاتی را ازباب انتقاد به جناب عالی متذکر می‌شویم. 

 

به طور معمول تمامی نطق مراسمات و سفرهای استانی جناب عالی تنها بر چند‌ محور مشترک و تکراری استوار بوده و در حال چرخش. محوری از جنس برجام و تقدیر از برجام آوردگان و بیسواد خواند کج فه‌مان این امر مهم بوده و قصدخارج شدن از این دایره زرین در این سال پایانی را نداشته؛ لذا مجبور به گفتن سخنانی شفاف و بدون رودربایستی باشخص محترم شما شوم. 

 

 «اخیرا فرمودید آن وقت که ما می‌گفتیم پای میز مذاکرات می‌توان مشکلات را حل کرد بدبین‌ها و بد گمان‌ها می‌گفتند امکان پذیر نیست». 

 

راستش بنده و سایر دوستان هرچه سعی کردیم که نسبت به این امر خوشبین باشیم که ضمیر سخنانتان به‌ که برمی گردد هرچه به جستجو پرداختیم مخاطبی جدی تراز شخص حضرت آقا نیافتیم آنجا که فرموده بودند: «من به نتیجه مذاکرات خوشبین نیستم‌ ولی مخالفتی هم ندارم و…» 

 

و یا جنابعالی در جایی فرمودید: عده‌ای می‌گویند مادر سایه تحریم زندگی خوبی داشتیم چرا زندگی خوب ما را بر هم زدید. 

 

و بازهم هرچه گشتیم تنها مخاطب کلامتان را حضرت آقا یافتیم آنجا که فرموده بودند: در برهه‌ای در داخل ضرر ما و ضربات تحریم را بزرگنمایی کردیم همچنانکه در مقطعی درباره آثار برداشته شدن تحریم‌ها هم بزرگنمایی شد؛ درحالی که تا کنون اتفاقی در این زمینه رخ نداده و اگر وضع هم به همین منوال پیش رود اتفاقی هم نخواهد افتاد. 

 

شاید هم دید منتقدان برجام درست نیست؛ چراکه باید به گفته شما برجام را ازدید برجام دید این هدیه گرانب‌ها که ارزانی کدخدای دوران گذشته عالم است را پاس داشت که چنان ارزانی و رونق اقتصادی را در کشور حاکم کرده که به کاربردن اقدام و عمل از ناحیه اقتصاد مقاومتی چنان بی‌مورد بوده شاید عدم توجه شما به این امر مهم به این دلیل است. 

 

شاید هم باید هدایای برجام را در نمایش عملیاتی با خود روی حفاظتی ارزان داشته برجام در کارخانه مپنا که مهد تولید داخل بوده مشاهده کرد و آن چنان بااین هدایای به ارزان آورده که غرق در شور و نشاط ناشی از این امر شده‌اید که فراموش کرده‌اید چنان بی‌تفاوت از کنار چنیین کارگران سخت کوشی که مهد تولید داخل هستند، می‌گذرید و لحظه‌ای به درد و دل آنان نمی‌نشینید که آن چنان معیشت بد اقتصادی به آنان فشار آورده که دم از خود برنیاوردن و لحظه‌ای از تلاش دست بازنداشته که تنها افزایش حقوق آنان به ۲۰ درصد هم نرسد؛ چرا که حواس شما به اعداد و ارقام میانگین‌ها مشغول شده که تنها این افزایش میانگین‌ها و دریافتی‌ها شامل هیات دولتی می‌شود و تنها تعریف شما از اقتصاد از این دید خلاصه شده والا جنابعالی از کسانی هستید که درس خوانده اسلام بوده و اسلام خود قائل به اقتصاد داخل است؛ لذا مگر می‌شود جناب عالی به این امر مهم توجه نفرمایید. 

 

شاید در آن روز و مکان خطری حفاظتی آن چنان شما را تهدید می‌کرد از چنین خودرویی گران قیمت و به لحاظ حفاظت مناسب عملیات‌های جنگی است، استفاده می‌کنید؛ والا این بی‌سوادان متهجر چه می‌دانند تنها شما حقوقدانید و یارای تفسیر برجام و حرکات صادره از جانب آنان در قضایای برجام که به تازگی در این عرصه دزدان خیابانی هم نام گرفته‌اند و هنوز جنابعالی در انتظار فهمیدن منظور آنان از این حرکات هستید و شاید هم باز می‌خواهید برای مقابله نامه‌ای به وزیر دفاع بنگارید که توانایی دفاعی را بالا برده بالاخره شما حقوقدانید و من یک دانشجو. 

 

جناب دکتر روحانی از شما که در راس امور هستید و همراه با هیات همراه نسبت به اوضاع موجود باید واقف بوده جای تاسف دارد نسبت به امور وارده ابراز بی‌اطلاعی کرده و از مشکلات ‌پیش آمده و واردات کالاهای لوکس بی‌اطلاع هستید و باید این تذکرات رهبر معظم انقلاب با این همه مشغله زیاد به وزیر مربوطه تذکر نماید حال بازهم اذهان خود را به اعداد و ارقام و دیدارهای تشریفاتی بیهوده کشورهای دیگر مشغول کرده و از اوامر اصلی و پرداختن به آن‌ها دور بمانید یوسف پیامبر هم در ابتدا مشکلات اقتصادی قشر ضعیف جامعه را تدبیر کرد به جای مذاکره و سازش با مستکبران. 

 

بازهم شما حقوقدانید و بنده یک دانشجو

 

اخیرا در حالی جناب عالی از جریاناتی نوظهور که هیچ تناسبی باشخصیت اسلامی شما ندارد پرده برداری می‌کنید و خود را آن چنان که نباید در برابر عوامل سینه چاک نشان داده‌اید که در پی این امر انگلیسی که شبه قاره هند را که با اتکای خود به پیشرفت آن چنانی رسانده بود با ترویج این امر بیگانه آن چنان دچار استعمار شده که باورش هم نمی‌شد؛ چراکه این امر یکی از روش‌های نفوذی عوامل بیگانه برای ایجاد سلطه فرهنگی ست و در حالی گفتن و شعار دادن چنین امری از شخصیت اسلامی شما به دور می‌باشد؛ اما آنچه که مایه تاسف است تکرار این قبیل سخنان از کسانی که افتخار خود را به سبب دریافت مدرک تحصیلی از دانشگاه‌های غربی و انگلیسی می‌داند، خالی از تعجب نیست.

 

از سینه چاکی افرادی که از گذشته تاکنون همراه کشور شده‌اند تا با دولت انگلیس بهترین مراوده را داشته و بهترین خدمات را به دولتمردان انگلیسی از بازکردن سریع سفارت روباه پیر در تهران تا حضور آزادانه مسئولان ضدایرانی انگلیس در کشورمان برای تسلط زبان انگلیسی در کشور شگفتی ندارد؛ اما آنچه که مایه تاسف است تکرار اظهار فصل از جانب چنیین شخصیت اسلامی است.

 

چرا نباید در این دوران افرادی حرف از مرگی راحت بزنند؛ چراکه در حال مشاهده گشوده شدن خاطرات انقلاب انگلیسی گونه خود در آتی هستند چگونه به گفتن چنین سخنانی نپردازند و جایگاهی برای جولان فرزندان کنعان گونه خود باز می بینند مگرمی شود دیگر سر به را حتی بر زمین نگذاشت که فضا چنان آزاد است که فقیر در زیر پای نوکیسگان پایمال می‌شوند.

 

بگذریم…. 

دیگر تقابلات کلامی شما از شماره خارج شده نمی‌دانم چرا همگان این جبهه برای نقل این گفتمان‌ها به پشتوانه‌های مردمیشان افتخار کرده و دچار غروری کاذب شده‌اند؛ شاید ذره‌ای از این تاریخ حمایت‌های مردمی از کدامین جبهه و تفکر، هم در جریانات تاریخی و هم تاریخ انتخابات‌های ریاست جمهوری را فراموش کرده‌اند.

 

حال بگذریم

 

اظهارات اخیر جناب عالی بیش از آنکه بتوان انتظار خدمت داشت باید انتظار تولید دوقطبی برای فضای سیاسی و انتخابات آینده را داشت نه کار برای مردم بلکه برنامه دعواست نه حل مسائل کشور حال فرق ندارد مسئله زبان انگلیسی باشد یا اسلام انقلابی یا گشت نامحسوس. 

 

 و در پایان و قبل از درج اظهارات منطقی و ناشی از غیرت عزت و مصلحت جناب عالی پیرامون چرایی عدم انحصار آموزش زبان انگلیسی در کشور به جناب عالی ریاست جمهوری محترم یادآور شوم که به جای حاشیه‌پردازی و تلاش در انحراف افکار عمومی خود را برای پاسخ گویی به مردم صبور و بصیر ایران درباره هدردادن فرصت ۳ساله خدمت به مردم و خسارت محضی که به واسطه برجام به کشورمان واردشد، آماده کرده دیگر زنگ انشا و نطق‌های گرانبهایتان و بازی با دولت قبل در جریانات تخریب و ماله کاری عدم تدبیر این دولت به اتمام رسیده و سال آخرست و زنگ حساب…

 

امید آن است که جناب عالی در سفر اخیرخود به استان کرمان لحظه‌ای از دیدارهای خود را به دانشجویان استان‌ اختصاص داده و پای گفتمان و انتقاد و پیشنهادات آنان نشسته و در انتظار این تحقق وعده نشسته‌ایم به امید آنکه بار دیگر هم‌ مشاوران جناب عالی چیزی دیگر از وضعیت استانی و مشکلات دانشجویی به دید شما نگذارند که از این دیدارهای گرانبها و مفید و سرشار از نشاط و معنویت بی‌بهره بمانید که در عمل به کارتان آید.

 

به امید برقراری این دیدار رئیس جمهور محبوب من …. منتظر دیدار شما در جمع دانشجویان انقلابی درآینده‌ای نزدیک هستیم. 

 

والسلام علیکم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار