به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد طه هاشمی معاون دانشجویی دانشگاه آزاد کل کشور در مراسم اختتامیه جشنواره ملی تئاتر دانشگاهیان در دانشگاه آزاد واحد مشهد گفت: از همان آغازی که بنده این مسئولیت را به عهده گرفتم بحث توجه به هنر و استعدادیابی برای پرورش هنرمندان را مد نظر قرار دارم چون که مهمترین ابزار انتقال پیام بحث هنر است.
وی در ادامه افزود: در حدود 20 سال قبل بخش نامه ای صادر گرید که تئاتر در دانشگاه آزاد فقط تک جنسیتی می تواند باشد به این دلیل بود که تعداد اندکی حریم جایگاه هنر را رعایت نمی کنند که این دلیل درستی نبود.
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد کل کشوربا بیان اینکه تلاش ما این است که در حوزه هنر و تئاتر که از مهمترین ابزار ارسال پیام است به گونه ای برنامه ریزی کنیم که در عین شان حفظ هنر بدون هیچ تفاوتی بین دختر و پسر باشد اظهار داشت: تمام موارد هنری در دستور کار حوزه هنری دانشگاه آزاد است.
وی ادامه داد: دو گروه برای دانشگاه آزاد دغدغه دارند گروه اول که از روی بداخلاقی و بغض و کینه به دانشگاه آزاد نگاه می کنند که این افراد دشمن دانای علم هستند و از روی منطق کار نمی کنند و گروه دیگر تقدس به جایگاه هنر را شناخته اند و در چارچوب موازین حرکت می کنند.
هاشمی گفت: از 11 میلیون فارغ التحصیل دانشگاهی از اول انقلاب 5 و نیم میلیون نفر از دانشگاه آزاد هستند.
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد کل کشور با اشاره به اینکه دانشگاه محل بروز خلاقیت های هنری است افزود: ما دبیرخانه جشنواره ملی تئاتر دانشگاهیان را در مشهد قرار داده ایم و هم چنین در 5 نقطه کشور 5 دبیرخانه را به وجود آوردیم که با دبیرخانه مشهد در ارتباط باشد.
وی عنوان کرد: در حوزه هنر و تئاتر باید کار پژوهشی صورت گیرد و ما باید پژوهشکده هایی تاسیس کنیم و هنر باید تحت پژوهش قرار گیرد.
هاشمی با اشاره به اینکه باید طرح شناخت استعداد هنر و تئاتر در سراسر کشور شروع شود تاکید کرد: ما از دانشجویان کار حرفه ای توقع نداریم بحث و کار ما آموزش است ما باید کارگاه های آموزشی در واحدهای سراسر کشور برگزار کنیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اجراهای برتر هر سال حتما باید در طول سال در تمام واحدهای دانشگاه آزاد برگزار گردد و این واحدها موظفند به این گروه ها کمک مالی کنند چرا که دو درصد بودجه دانشگاه صرف کارهای فرهنگی شود. ما کار در حوزه هنر را به عهده خود دانشجویان گذاشتیم به دلیل اینکه بیش از همه دانشجویان از نیازهایشان خبر دارند.