مدیر کل دفتر توسعه تعاون وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد:
کد خبر:۵۱۰۰۰۳
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی:
مشارکت ۱۷ هزار میلیاردی دانشگاه آزاد با شرکتهای دانشبنیان
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان مشارکت با شرکتهای دانش بنیان انجام و علاوه بر حمایت مالی، فضا و امکانات هم در اختیار آنها گذاشته شده است.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، ابراهیم واشقانی فراهانی ظهر امروز در نخستین جشنواره کارآفرینان برتر دانشگاهی و مراسم تجلیل از برترینهای حوزه کارآفرینی خراسان رضوی در سالن دکتر جوانبخت دانشگاه آزاد اسلامی قوچان گفت: برنامه ششم دانشگاه گذر از دانشگاه آموزش محور به پژوهش محور بود که باید ساز و کارهای خود را داشته باشند و آموزش ما امروز از آموزش سنتی که دانشجو در درس مشارکت ندارد رنج میبرد.
وی با بیان اینکه دانشآموختگان باید با فرهنگ کارآفرینی آشنا شده و خلاق و نوآور تربیت شوند، افزود: آموزش باید مسئله محور و پژوهش محور بوده و دانشجویان به دنبال حل مسائل حرکت کنند تا ضمن آشنایی با آیندهپژوهی زمینهسازی خلاقیت و نوآوری در آنها فراهم شود.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر این موضوع که دانشجویان باید بتوانند دانش خود را به ثروت تبدیل کنند، خاطرنشان کرد: پژوهشها باید هدفمند و مأموریت گرا بوده و موضوع اصلی که پژوهش در آن رنج میبرد عدم ژرفنگری در پژوهش است.
وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری در خصوص پژوهش مبنی بر اینکه اثر بخشی دانشگاه باید در تبدیل علم به ثروت باشد، تصریح کرد: دو الگوی موفق که هم در جنبه علمی وهم در تبدیل علم به ثروت مؤثر بودند دانشگاههای Stanford و Almighty هستند و این گزارش توسط خود دانشآموختگان تهیه شده است.
واشقانی فراهانی یکی از مشکلات دانشگاه را عدم ارتباط با دانشآموختگان و استفاده از ظرفیت آنها دانست و ادامه داد: اگر مجموع شرکتهایی که توسط دانشآموختگان دانشگاه استنفورد در نظر گرفته شود گردش مالی این شرکتها 27 هزار میلیارد دلار بوده که دارای 5400 شاغل است.
وی تصریح کرد: در نمونههای داخلی نیز سه نفر از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین شرکتی به نام تحفهپرداز تأسیس کردند که حدود 12 میلیارد تومان گردش مالی دارد و350 شغل ایجاد کرده است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید بر روی اقتصاد مقاومتی را به همراه ایجاد و توسعه شرکتهای دانشبنیان در این دانشگاه را یکی از اهداف مدیریتی دانست و تأکید کرد: طبق تفاهم نامهای ما متعهد به فراهم کردن فضا و امکانات آموزشی لازم برای تمام دانشجویانی که اقدام به ایجاد مراکز رشد و دانشبنیان میکنند هستیم.
وی موتور محرکه اقتصاد مقاومتی را شرکتهای دانشبنیان برشمرد و یادآور شد: حدود 17 هزار میلیارد تومان مشارکت با شرکتهای دانش بنیان انجام و علاوه بر حمایت مالی، فضا و امکانات هم در اختیار آنها گذاشته شده است.
واشقانی خاطر نشان کرد: دانشگاه کالیفرنیا 1200 و چین 650Us Patent ثبت کرده اما ما نتوانستیم 220 تا هم ثبت کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.