آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۰۷۵۹
مسئول کمیته انجمن اپتومتری خراسان:

۷۸مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده است/ مقام اول تحقیقات علوم انکساری در جهان را دارا هستیم

مسئول کمیته انجمن اپتومتری خراسان گفت: از مجموع ۷۸ مقالع دریافتی در دبیرخانه شانزدهمین کنگره ملی اپتومتری خراسان ۲۹ مقاله در قالب ۱۴ سخنرانی و ۱۵ پوستر به مرحله نهایی راه یافتند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سعید شاهپری امروز در نشست خبری شانزدهمین کنگره ملی اپتومتری خراسان در سالن شورای ساختمان قریشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: موضوع مهم در جامعه اپتومتری خراسان علاوه بر ارائه مقالات پژوهشی ساخت عینک‌های طبی می‌باشد.

 

وی از راهیابی 29 مقاله برتر به مرحله نهایی این کنگره خبر داد و تصریح کرد: پس از اعلام فراخوان کنگره 78 مقاله به دست ما رسید که از مجموع 78 مقاله دریافتی در دبیرخانه شانزدهمین کنگره ملی اپتومتری خراسان، 29 مقاله در قالب 14 سخنرانی و 15 پوستر به مرحله نهایی راه یافتند.

 

مسئول کمیته علمی شانزدهمین کنگره ملی اپتومتری خراسان خاطر نشان کرد: در کنار ارائه این مقالات در کنگره، برگزاری پنج پنل تخصصی را نیز در برنامه خود قرار داده‌ایم که در زمینه‌های مختلف از جمله عدسی‌های طبی، فرایندهای ساخت عینک طبی، لنزهای تماسی و مسائل قانونی شغل اپتومتری، اساتید به سخنرانی خواهند پرداخت.

 

شاهپری از برگزاری کارگاه‌های عملی در حاشیه این کنگره خبر داد و افزود: کارگاه‌هایی با موضوعات آموزش ویژه کم بینایان و ساخت عینک‌های ریملس یا بدون دور فرم را نیز در برنامه داریم که علاقمندان می‌توانند از این فضا نیز استفاده علمی لازم راببرند.

 

مسئول کمیته اپتومتری خراسان از نوآوری در بخش ارائه مقالات در شانزدهمین کنگره ملی اپتومتری خراسان خبر داد و افزود: در ارائه مقالات تلاش داریم تا با حضور اساتید صاحب نظر اپتومتری در این کنگره دو مقاله برتر در بخش سخنرانی و پوستر به داوری گذاشته شود و تقدیر درخوری از این دو مقاله به عمل آید.

 

وی از برگزاری غرفه پژوهش در حاشیه برگزاری این کنگره خبر داد و افزود: تلاش خود را جهت ارائه کتاب‌های تالیف شده از سوی اساتید اپتومتری در طول سال‌های گذشته جهت ارائه در غرفه پژوهشی انجام خواهیم داد و اختراعات صورت گرفته در این خصوص را نیز به معرض دید عموم می‌گذاریم.

 

شاهپری به رویکرد بین رشته‌ای این کنگره اشاره داشت و افزود: جهت ایجاد فضای همکاری بین رشته‌ای گروه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و گروه مدیریت دانشگاه در این کنگره به سخنرانی خواهند پرداخت.

 

مسئول کمیته علمی شانزدهمین کنگره ملی اپتومتری خراسان به چهار اختراع برتر از سوی جامعه اپتومتری خراسان اشاره داشت و افزود: یونیت افلکشن، ترمینل فتوکپچر، تریال فرم، دستگاه مخصوص بیماران کم بینا و نرم افزار محاسبه تاثیر انحنا در نمره عینک، پنج اختراع عمده از سوی اساتید علم اپتومتری است که چهار اختراع در مشهد صورت گرفته است.

 

وی ادامه داد: این اختراعات اقلب از کشورهایی مانند آلمان، کره، چین و غیره با قیمت‌های بسیار بالا وارد می‌شد که امروز این اختراعات با بین یک دهم تا یک پنجم قیمت در داخل کشور و به دست توانمند محققین داخلی ساخته و به دست ما می‌رسد.

 

مسئول کمیته اپتومتری خراسان گفت: باید تلاش شود تا مردم فرهنگ استفاده از عینک طبی را از خرید یک کالای لوکس و یا صرفا زیبایی دهنده به دریافت یک خدمت پزشکی رسانده و سلامت خود را در این خصوص مد نظر قرار دهند.

 

تجویز و انتخاب عینک از نشستن بر روی صندلی معاینه آغاز می‌شود

 

در ادامه محمود اثنی عشری؛ عضو هیئت مدیره انجمن اپتومتری خراسان گفت: موضوع شانزدهمین کنگره ملی اپتومتری مدیریت کلینیکی است به این معنا که یک اپتومتریست باید تلاش کند تا درمان بیمار را از همان ابتدای نشستن بر روی صندلی تشخیص نمره چشم آغاز کند.

 

وی تجویز و انتخاب عینک بیمار را از همان ابتدای نشستن وی روی صندلی آغاز شده دانست و ادامه داد: عینک‌های طبی و آفتابی صرفا بالا برنده زیبایی شخص نخواهند بود و نگاه علمی ما در سلامت و بالا بردن قدرت دید بیمار دارای اهمیت بسیاری است.

 

عضو هیات مدیره انجمن اپتومتری خراسان تصریح کرد: یکی از اصلی ترین اهداف ما از برگزاری این کنگره نگاه جدی به ساخت عینک‌های طبی است که استاندارد بودن این عینک‌ها بیش از پیش در ساخت آن‌ها برای ما دارای اهمیت می‌باشد.

 

اثنی عشری هدفمند بودن این کنگره را از امتیازات اصلی این کنگره دانست و ادامه داد: ما در کنار این کنگره سمینارهای بسیار خوبی را در طول سال برگزار می‌کنیم که تمام این عوامل موجب شده است استان خراسان به عنوان قطب اپتومتری کشور شناخته شود.

 

وی وضعیت علم اپتومتری در ایران را نسبت به منطقه بسیار خوب دانست و افزود: وضعیت اپتومتریست‍‌های ایران نسبت به منطقه اصلا قابل قیاس نیست و ما در شرایط بسیار خوبی قرار داریم.

 

عضو هیات مدیره انجمن اپتومتری خراسان از وجود 2500 نفر اپتومتریست در کشور خبر داد و افزود: مشکل ما در حال حاضر مشکلاتی است که از سوی شرکت‌های بیمه گر وجود دارد و اکثر این شرکت‌ها حاضر به ارائه خدمات بینایی به مردم نیستند.

 

اثنی عشری رویکرد بیمه‌ها را طفره رفتن از وظیفه خود دانست و ضمن تشکر از همراهی شرکت بیمه آتیه سازان سلامت، گفت: در بحث عینک‌های طبی رایزنی‌هایی صورت گرفته است که از مراکزی که قانونا دارای پروانه تاسیس فنی وزارت بهداشت هستند خدمات بیمه‌ای پرداخت شود که در این خصوص نیز بیمه آتیه سازان سلامت با ما همکاری خوبی داشتند.

 

در ادامه عباس عظیمی؛ رئیس انجمن اپتومتری خراسان از موفقیت‌های بی شمار مرکز تحقیقات علوم انکساری مشهد خبر داد و افزود: به صراحت اعلام می‌کنم که از لحاظ میزان تحقیقات علمی و پژوهشی در این مرکز در جهان اول هستیم به شکلی که سال قبل آمریکا مقام  اول در این خصوص را کسب و ما دوم شدیم و سال قبل از آن ما مقام اول در بحث تحقیقات علوم انکساری در جهان را به دست آوردیم.

 

وی در پایان یادآور شد: برای ما سلامت چشم کودکان دارای اهمیت بسیاری است زیرا یک کودک توان بیان مشکل چشم خود را ندارد و در این جا توان علمی و تشخیصی اپتومتریست، جهت درمان و انتخاب عینک مناسب کودکان بسیار دارای اهمیت است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار