آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۲۴۱۹

دیدار نوبخت با خانواده شهدای مدافع حرم مازندران

 سخنگوی دولت در شب میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود (عج) با خانواده شهدای مدافع حرم مازندران دیدار کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد باقر نوبخت امشب در شب میلاد مهدی موعود (عج) با حضور در منزل دو شهید مدافع حرم در ساری با خانواده این شهیدان دیدار کرد.



وی با حضور در منزل شهیدان رادمهر و کمالی با خانواده این شهدا دیدار کرد و طلب غفران الهی از باری‌تعالی برای این شهدای مدافع حرم کرد.



سخنگوی دولت ضمن ابراز همدردی با خانواده شهدای مدافع حرم مازندران، گفت: شهادت فوز عظیمی بوده که نصیب هر فردی نخواهد داشت و پاسداشت خانواده شهدای مدافع حرم بر همگان واجب است.



نوبخت با بیان اینکه درجه و مرتبت شهدای مدافع حرم کمتر از شهدای دفاع مقدس و انقلاب نیست، افزود: ما مسئولان نظام هر چه داریم به برکت خون‌های پاک‌ شهدا و ایثارگری رزمندگان است.



در پایان این نشست که معاون سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران، نوبخت را در این دیدارها همراهی کردند، لوح تقدیری به امضای معاون رئیس جمهور تقدیم خانواده شهیدان رادمهر و کمالی شد.



در حادثه درگیری داعشیان با رزمندگان ایران در خان طومان، 13 مدافع حرم از مازندران به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.



مازندران تاکنون 30 شهید در دفاع از حرم حضرت زینب (س) و حضرت رقیه (س) در سوریه تقدیم اسلام کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار