به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهیندخت مولاوردی با بیان اینکه راه اندازی مهدکودک در ادارات و جوار سازمان ها و نهادها به عنوان مطالبه جدی باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: با راه اندازی مهدکودک در جوار محل کار باعث می شود بانوان با اطمینان خاطر بیشتری در رابطه با نگاهداری کودکانشان در محل کار حاضر می شوند.
وی خاطرنشان کرد: در قالب بسته جامع حمایتی از زنان شاغل که توسط این نهاد تهیه شده است، موضوع ایجاد مهدکودک در ادارات و نهادها گنجانده شده که در این خصوص با سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برای تدوین و اجرایی این بسته حمایتی جلساتی متعددی برگزار شده است؛ ضمن اینکه این بسته جامع را بررسی می کنیم.
وی تصریح کرد:ما بر راه اندازی مهدکودک با مشارکت خصوصی در ادارات و جوار ادارات اصرار داریم.
مولاوردی با بیان اینکه بسته جامع حمایتی زنان باید توسط دولت تصویب شود، گفت: تاکنون 2 جلسه در این زمینه تشکیل شده است و ما مجموع پیشنهادات را جمع آوری می کنیم تا بتوانیم زمینه راه اندازی مهدهای کودک را در ادارات و نهادها اجرایی کنیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با تامین بار مالی باید این طرح را بپذیرد و ما در حال رایزنی و مذاکره با این سازمان جهت تامین منابع مالی و پذیرفتن این طرح هستیم.
وی ادامه داد: این طرح به عنوان یک طرح کارشناسی است و باید مورد بحث قرار گیرد ما برای نهایی شدن این موضوع، طرحی در این زمینه آماده کرده ایم.
مولاوردی کمیسیون اجتماعی دولت را مسئول رسیدگی و بررسی این قضیه دانست و افزود: وقتی پیشنویس این طرح نوشته شد کمیسیون اجتماعی دولت نیز در مورد آن نظرسنجی می کند و پس از تصویب آن در هیات دولت مطرح می شود و پس از پذیرفتن آن به تصویب هیات وزیران می رسد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ایجاد و راه اندازی مهدکودک به عنوان مطالبه جدی جامعه به ویژه شاغلان در دستگاه های اجرایی است، امیدواریم این موضوع در آینده ای نزدیک به تصویب نهایی هیات وزیران برسد تا زمینه اجرایی شدن آن نیز فراهم شود.
بنابر این گزارش، مهدکودک تا چند سال گذشته در بسیاری از ادارات و نهادهای مختلف کشور وجود داشت، اما چند سالی است که این مهدها از ادارات برچیده شد که باعث نارضایتی بسیاری از کارکنان به ویژه زنان کارمند شد.
**آماده برگزاری ستاد ملی زنان و خانواده ایم
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه گفت: ما آماده برگزاری نخستین جلسه ستاد ملی زنان و خانواده برای پیگیری موضوعات مربوط به حوزه زنان هستیم.
مولاوردی افزود: در ستاد ملی زنان و خانواده چند موضوع مهم حوزه زنان برای مطرح شدن در نظر گرفته شده است ولی هنوز اولویت بندی صورت نگرفته است.
وی تصریح کرد: قرار است یک یا دو موضوع مهم در حوزه آسیب های اجتماعی و موضوعات مرتبط با آن به عنوان اولویت در نخستین جلسه ستاد بررسی شود تا بتوانیم حمایت همه جانبه از طرح های مربوط به زنان در این نشست ملی را داشته باشیم.
مولاوردی با بیان اینکه هنوز از زمان برگزاری نخستین جلسه ستاد ملی زنان و خانواده با حضور جمع زیادی از دستگاه های اجرایی و مسئولان کشوری خبری نیست، اظهار امیدواری کرد با توجه به اهمیت داشتن موضوع زنان در آینده ای نه چندان دور، نخستین جلسه آن برگزار شود.
وی خاطرنشان کرد: تهیه بسته جامع حمایت از زنان شاغل، تهیه برنامه کاهش آسیب اجتماعی زنان، تحقق عدالت جنسیتی و ارتقای سلامت جسمی و روانی زنان از جمله موضوعات مهمی است که قرار است در این ستاد مطرح شود که امیدواریم بتوانیم براساس اولویت تمامی دغدغه های بانوان را برطرف کنیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری یاد آور شد: اگر گوشه ای از مشکلات حوزه زنان حل شود، گام بزرگی جهت تحکیم بنیان خانواده ها برداشته می شود که با برگزاری نخستین جلسه این ستاد و استمرار تشکیل آن، گام های بزرگی در حوزه زنان و خانواده برداشته می شود.
وی اظهارکرد: با توجه به اینکه زنان به عنوان آسیب پذیرترین قشر جامعه محسوب می شوند، توجه ویژه به این قشر در راستای حل بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی تاثیر گذار است، البته معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، کاهش آسیب های اجتماعی را نیز در اولویت برنامه های خود قرار داده است و در ستاد ملی زنان و خانواده هم به طور یقین این موضوع را مطرح خواهد کرد.
مولاوردی همچنین اظهار امیدواری کرد که مسئولان اجرایی کشور در راستای رفع مشکلات حوزه زن و خانواده همکاری جدی را همانند گذشته با این معاونت داشته باشند تا طرح های مطرح شده در ستاد ملی زن و خانواده به مرحله اجرا برسد.