اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
یکی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص حواشی مطالب نشریه «سلام» این دانشگاه گفت: دانشگاه صنعتی اصفهان که طی قریب به سه سال گذشته به عرصه ای برای بروز و نشر دیدگاه ها و عقاید مغایر با ارزش های دینی و ملی تبدیل شده است، طی روزهای گذشته شاهد هتاکی مجدد یک نشریه دانشجویی به ارزش ها و مقدسات دینی و القای شبهات اعتقادی در سایه حمایت های مسئولین فرهنگی این دانشگاه بود.
وی افزود: پس از انتشار اخبار متعددی از ناهنجاری های فرهنگی، برگزاری اردوها و کنسرت های موسیقی مختلط و نشر مطالب مغایر با ارزش ها در دانشگاه صنعتی اصفهان، هفتم اردیبهشت ماه سال جاری یک سایت خبری با انتشار گزارشی از ارائه اظهارات شبهه انگیز، ایجاد تشکیک در مصائب ام ابیها(س)، و دعوت حضار به رقص و حرکات موزن در جشن روز زن این دانشگاه پرده برداشت.(برای مشاهده متن خبر اینجا کلیک کنید)
این دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: از تاریخ انتشار این خبر تا کنون و به رغم اعلام آمادگی این رسانه به منظور نشر پاسخ های مسئولین دانشگاه صنعتی اصفهان در این باره و به دنبال سکوت و عدم ارائه هیچ گونه پاسخ و عکس العمل در قبال این خبر، این بار و در سایه حمایت های بی دریغ معاونت فرهنگی این دانشگاه، نشریه دانشجویی سلام، مجددا اقدام به انتشار مطالبی در راستای ایجاد شبهه در اعتقادات مسلم دینی و قرآنی و ترویج باورهای انحرافی نمود.
وی ادامه داد: اواخر بهمن ماه سال گذشته برخی رسانه ها از زیر پا گذاشتن خطوط قرمز قانونی، انتشار تصاویر سران فتنه، اهانت به امام خمینی(ره) و شورای نگهبان در نشریه دانشجویی سلام وابسته به انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان خبر دادند.
این دانشجو تصریح کرد: پس از این گزارش، معاون فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان در گفتگو با فارس اظهار داشت: این معاونت یکی از اعضای کمیته ناظر بر تشکلهای دانشجویی است و طبیعتا این کمیته در زمان مربوطه تشکیل میشود و به موارد لازم رسیدگی میکند؛ با توجه به مضمون و نوع مطالب در نشریات و آن چیزی که از آن مطالب توسط هیات منصفه برداشت میشود، بررسی انجام شده و بسته به نوع آنها در حد تذکر و یا احیانا تعطیلی نشریه تصمیمگیری خواهد شد.
وی ادامه داد: اما تنها به فاصله چند هفته از این اظهارات، کمیته نظارت بر نشریات دانشگاه صنعتی اصفهان در اقدامی طنزگونه، مدیر مسئول نشریه سلام را به دلیل انتشار مطالب ذکر شده به محرومیت موقت شش ماهه از تصدی سمت مدیر مسئولی محکوم کرد. (برای مشاهده این خبر اینجا کلیک کنید)
این دانشجو تصریح کرد: با استمرار و انتشار مجدد نشریه دانشجویی سلام انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان، این نشریه سیاسی در شماره ۳۷ ام خود در اردیبهشت ماه سال جاری، مجددا به انتشار شبهاتی در خصوص حکومت اسلامی و حجاب پرداخت.
وی ادامه داد: این نشریه که عهده دار همپالگی و نشر مطالب و دیدگاه های نیابتی و از پیش نگارش یافته سران سیاسی خود می باشد، این بار در مطلبی با عنوان «حجاب؛ اخلاق یا احکام» با ارائه آیاتی از قرآن کریم ضمن محکوم ساختن بزرگان دینی به ایجاد ساختاری منزوی برای مردم، می آورد: «سالهاست که بیشتر بزرگان ما، با کمتر از ۱۰۰ آیه از قرآن که به احکام اسلامی پرداخته است، ما را از بینش و تفکر قرآنی دور نگه داشته اند»!
این دانشجو تصریح کرد: این مطلب در ادامه، برخی آیات مربوط به حجاب و عفاف در قرآن کریم را مربوط به زمان نزول قرآن، مردم عرب و جامعه جاهلیت آن زمان عنوان می کند و می افزاید: «نظام اخلاقی – قرآنی برآیندی است از ارزشهای بنیادین و ارزشهای متناسب با جامعه اعراب در دوره تنزیل وحی»!
وی در ادامه گفت: نویسندگان این مطلب در نهایت با ذکر آیاتی از سورهای مبارکه نور و احزاب و تفسیر خود از این آیات، می آوردند «نتیجه بررسی این آیات این است که مردان و زنان مؤمن موظف به پاکی چشم و دور نگهداشتن نگاهشان از آلودگی است و زنان علاوه بر این موظفند که از گردن تا زانو و از بازو تا آرنج را بپوشانند و این که با پوشاک مناسب سینة خود را نیز بپوشانند. در مورد بقیه اعضای بدن از جمله دست از آرنج به پایین و پا از زانو به پایین و گردن و موی سر و صورت هیچ استدلال قرآنی وجود ندارد»! (صفحه ۱۶ نشریه)
این دانشجو تصریح کرد: در دیگر مطلب انتشار یافته در این نشریه با عنوان «راه رسالت رسول»، با اشاره به دو دیدگاه «ارشاد و هدایت جامعه» و «برقراری حکومت اسلامی» بعنوان دیدگاه های متقابل در خصوص علل بعثت پیامبر(ص)، در نهایت با ذکر تفاسیر سطحی و غلط خود از برخی آیات قرآن کریم، نتیجه اولیه خود را به مخاطب تلقین می نماید.
وی بیان داشت: نشریه انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان در این خصوص می نویسد: «در نگاه مقابل اما پیامبر اسلام (ص) اصلاً و اساساً پیامآور حکمت است؛ نه مأمور به حکومت. از این منظر پیامبر اکرم (ص)برای ارشاد مردم و فراخواندن آنان به آرمانهای انسانی و اخلاقی آمده است؛ نه برای اجرای مو به موی احکام. پیامبر (ص)چنانکه از نامش پیداست یعنی آن که پیامی میبرد و یعنی کسی که پیام خدا را برای مردم میآورد. ( و ما علی رسول الا البلاغ) پس پیامبر(ص) قوه مجریه و قوه حکومت نیست. چنانکه از آیات و احادیث نیز درست همین استنباط می شود»! پر واضح است که این مطالب از کمبود اطلاعات و نگرش غلط نگارنده آنها نسبت به معارف دین نشات می گیرد.
این دانشجو در پایان خاطرنشان کرد: با استمرار هتاکی و اقدامات مغایر با اصول و ارزش های دینی و انقلابی در مجموعه مهمی چون دانشگاه صنعتی اصفهان و به دنبال سکوت مسئولین این دانشگاه در قبال سؤالات مکرر مخاطبان و رسانه های گروهی، باید دید این بار نیز حمایت همه جانبه مسئولین فرهنگی این دانشگاه از هتاکان ادامه خواهد یافت یا مسئولین وزرات علوم را به واکنش مقتضی با این بحران فرهنگی در حال گسترش وادار خواهد کرد.
اصلا مگر میشود جامعه ای بدون قانون و فقط بر مبنای اخلاق مداری مردم اداره شود؟ خوب اگر کسی نخواسست به اخلاق پایبند باشد چه؟
اگر اینها واقعا به این نظرشان اعتقاد کامل دارند کافی است که فقط یک سیلی به گوششان بزنید تا ببینیم که چکار میکنند آیا در دادگاه را از پاشنه در نمی آورند تا علیه آن فرد حکم بگیرند؟؟؟؟؟؟
این تزهای روشنفکری فقط به درد نوشتن در همین نشریات می خورد و حتی خودشان هم حاضر نیستند در عمل آنها را بپذیرند