برپايي نمايشگاه خوشنويسي «آيههاي ناتمام» در دانشگاه سوره
به گزارش گروه ادب و هنر «شبكه خبر دانشجو»، نمايشگاه «آيههاي ناتمام» شامل 35 تابلوي خوشنويسي در قالبهاي نقاشي خط، شکسته نستعليق، سياه مشق با حفظ فضاي سنتي است که شهاب شهيداني دانشجوي اين دانشگاه خالق آنهاست.
در طول برگزاري اين نمايشگاه با موضوع «کتيبه نويسي در قبور تخت فولاد اصفهان» همايشي با سخنراني استادان خوشنويسي برگزار خواهد شد.
اين نمايشگاه تا 25 آذر همه روزه به جز پنجشنبه و جمعه از ساعت 10 تا 17 در نگارخانه آيه، واقع درخيابان آزادي، بين خوش و بهبودي، نبش کوچه کامياران، موسسه آموزش عالي سوره، ميزبان علاقهمندان به هنر خوشنويسي است.
لازم به ذکر است، شهيداني پيش از اين چندين نمايشگاه انفرادي را در شهرستانهاي سميرم و اصفهان برپا کرده است و در چند نمايشگاه گروهي همچون جشنواره تهران و رحمه للعالمين نيز حضور داشته و دريافت مقام نخست برخي از اين جشنوارهها را نيز در کارنامه هنري خود دارد./انتهاي پيام/