آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۵۹۰۷

تقدیر از «فیروز زنوزی جلالی» در اختتامیه قلم زرین

به تازگی در جلسه هیات مدیره انجمن قلم، مصوب شده که در ایام اهدای جوایز قلم زرین، نکوداشتی هم از بزرگان این حوزه صورت گیرد و قرار است در سال جاری از فیروز زنوزی جلالی تقدیر به عمل آید.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ همزمان با چهارم تیرماه روز قلم آئین پایانی چهاردهمین دوره جایزه قلم زرین برگزار می‌شود.

 

در این مراسم قرار است از فیروز زنوزی جلالی به پاس سال‌ها تلاش در حوزه ادبیات تقدیر به عمل آید.

 

به تازگی در جلسه هیات مدیره انجمن قلم، مصوب شده که در ایام اهدای جوایز قلم زرین، نکوداشتی هم از بزرگان این حوزه صورت گیرد و قرار است در سال جاری از فیروز زنوزی جلالی تقدیر به عمل آید.

 

این نکوداشت احتمالاً در سال‌های آتی هم ادامه می‌یابد و همراه با اهداء جوایز قلم زرین، نکوداشت یکی از پیشکسوتان حوزه شعر، ادب و داستان صورت می‌گیرد.

 

بر اساس این گزارش، داوری چهاردهمین دورۀ جشنواره قلم زرین در مرحله اول در تمام رشته ها به اتمام رسیده است.

 

با توجه به اینکه از سال گذشته جشنواره از سه رشته به 5 رشته تعمیم یافت، در پی پیشنهاداتی که کارشناسان و علاقمندان حوزه شعر و داستان ارائه کرده بودند و به این دلیل که تا پیش از آن فقط در حوزه شعر بزرگسال، داستان بزرگسال و پژوهش آثاری انتخاب می‌شد، از دوره قبل، شعر و داستان کودک هم به آن افزوده شد و مجموعاً در 5رشته انتخاب آثار برتر صورت می‌گیرد. یکی از مشکلاتی که پیشتر به آن اشاره شد، و جایزه قلم زرین با آن دست به گریبان است، بحث دسترسی به آثار منتشره سال گذشته است، متأسفانه فهرست کتاب‌هایی که موجود است، در مراجع اطلاع‌رسان به نظر می‌رسد که کامل نیست و دچار نواقصی است.

 

یکی از مشکلات این است که بعضی از کتاب‌هایی که در صفحه شناسنامه‌اش، عنوان انتشار اول در سال 94 مشاهده می‌شود، در سه ماهه اول 95 هنوز تولید نشده‌اند، اما اشکال دوم اینکه، برخی آثار در فهرست‌های کتاب شناسی، مراجع اطلاع‌رسانی وجود ندارد، این دو اشکال باعث شده که داوری جشنواره قلم‌زرین دشوارتر از جشنواره‌هایی باشد که در نیمه دوم سال برگزار می‌شود.

 

گفتنی است که مسئولان برگزاری ناچارند کتاب‌ها را تا پایان سال تهیه کنند و  فهرست باقی‌مانده، تا روز قلم، داوری را به سرانجام رسانند. این فشردگی کار در ماه خرداد افزون می‌شود. بخشی از کتاب‌هایی که تاریخ انتشارشان مربوط به ماه اسفند است، ممکن است هنوز به دست داوران نرسیده باشد و این موضوع، کار را سخت می‌کند.

 

اما کتاب‌هایی که در 11 ماه دیگر سال منتشر شده، داوری مرحله اول را پشت سر گذاشته و برخی از گروه‌ها وارد مرحله دوره دوم شدند. سه مرحله داوری صورت می‌گیرد که در مرحله اول، ریزش‌هایی را شاهد هستیم.

 

کتاب‌هایی که سال گذشته منتشر شده، به صورت اجمالی مورد بررسی داوران قرار می‌گیرد و کتاب‌هایی که به نظر می‌رسد شایستگی‌های کافی برای مرحله نهایی داشته باشند انتخاب می‌شوند. در مرحله بعد، کتاب‌ها توسط دو داور مورد داوری قرار می‌گیرد. کتاب‌های مرحله نهایی انتخاب می‌شوند و در این مرحله کتاب‌ها توسط همه داوران (هر گروه 3 داور) داوری شده و داوران در جلسه نهایی به نتیجه می‌رسند. یک برگزیده در هر رشته معرفی خواهد شد و اگر برگزیده‌ای نباشد، داوران مجاز به تقدیر از یک اثر هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار