به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر حسين ملك افضلي صبح امروز در ششمين كنگره ملي سلامت خانواده در سالن همايش هاي رازي با بيان اينكه با توجه به اهميت مسئله جوانان موضوع اصلي كنگره امسال به مسائل اين گروه سني اختصاص يافته، اظهار داشت: يكي از مهمترين مشكلات جوانان رفتارهاي پر خطر جنسي و رواني است كه اين رفتارها با رشد شهرنشيني افزايش يافته است.
وي موضوع رفتارهاي پرخطر جنسي را مسئله اي جدي دانست و افزود: با توجه به تاخير در سن ازدواج و خطرهايي كه در اين مورد جوانان را تهديد مي كند عدم توجه به اين موضوع آينده اي پر خطر را براي جامعه به دنبال خواهد داشت.
رئيس كنگره ملي سلامت خانواده خشونت هاي رفتاري را يكي ديگر از مسائلي دانست كه جامعه، جوانان و نوجوانان را تهديد مي كند،
وي اذعان داشت: مهمترين نهادي كه مي تواند از رفتارهاي پرخطر جنسي و رواني در جوانان و نوجوانان پيشگيري كند خانواده است.
ملك افضلي اضافه كرد: در بررسي هاي صورت گرفته در خانواده هاي تهراني بين نيم تا پنج درصد از پسران و حدود يك درصد از دختران گروه سني 13 تا 18 سال سيگار مي كشند كه اين مسئله تهديد جدي عليه جامعه محسوب مي شود.
وي با بيان اينكه جمعيت قابل توجهي از افراد جامعه را گروه سني 10 تا 30 سال تشكيل مي دهد، تاكيد كرد: با توجه به جمعيت 30 ميليوني توجه به سلامت جسمي و رواني اين گروه براي توسعه و رشد جامعه ضرورت دارد.
رئيس كنگره سلامت خانواه ادامه داد: با توجه به كاهش سن برخي از بيماري ها مانند بيماري هاي قلبي عروقي، سرطان و ديابت در افراد، عدم توجه به سلامت اين قشر هزينه هاي درماني سنگيني در آينده براي خانواده ها به دنبال خواهد داشت.
ملك افضلي بحث ارتباط جوانان و نوجوانان با خانواده را يكي ديگر از دلايل اصلي اختصاص موضوع كنگره امسال به اين موضوع دانست و گفت: ارتباط جوانان و نوجوانان در خانواده ها به دليل شرايط فرهنگي و برخي استنباط هاي غلط از آموزه هاي ديني دچار مشكل شده است.
وي با تاكيد بر اينكه والدين بايد ارتباط منطقي با فرزندان برقرار كنند، افزود: آنها وظيفه دارند مهارت هاي زندگي را به فرزندان خود به خوبي آموزش دهند.
رئيس كنگره ملي سلامت خانواده اظهار داشت: اگر تعامل درست در خانواده بين فرزندان و والدين شكل نگيرد اين ارتباط بيرون از خانواده با افراد ديگر صورت مي گيرد.
ملك افضلي با تاكيد بر اينكه توجه به سلامت خانواده بنياد توسعه جامعه است، خاطرنشان كرد: ازدواج به موقع و آگاهانه و آماده كردن جوانان براي ازدواج همراه با باروري سالم كه يكي از اركان آن تنظيم خانواده است بايد مورد توجه خانواده ها قرار بگيرد./انتهاي پيام/