آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۷۴۲۸

آمریکا یک ماهواره جاسوسی با موشک سنگین به فضا فرستاد

آمریکا یک ماهواره جاسوسی جدید را با موشک سنگین «دلتا ۴» به فضا فرستاد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از دیلی میل، بزرگترین موشک جهان روز گذشته به همراه یک ماهواره جاسوسی بزرگ به فضا پرتاب شد. این موشک سنگین که «دلتا 4» نام دارد، در ساعت 1:51 دقیقه بعد از ظهر به وقت محلی از پایگاه نیروی هوایی «کیپ کاناورال» در ایالت فلوریدای آمریکا و در راستای ماموریت NROL-37 دفتر شناسایی ملی آمریکا (NRO) به فضا پرتاب شد. 
 
این پرتاب برای روز پنجشنبه برنامه‌ریزی شده بود اما شرایط نامساعد آب و هوایی مانع از انجام آن شد. 
 
اطلاعات دقیقی درباره محموله این موشک فاش نشده است؛ اما برخی منابع با توجه به ماموریت‌های قبلی این موشک و پرتاب‌هایی که دفتر شناسایی ملی در گذشته برای ناسا و وزارت دفاع آمریکا انجام داده است، محموله آن را یک ماهواره جاسوسی قدرتمند به نام Mentor اعلام کرده‌اند که قادر به دریافت و ضبط سیگنال‌های اکترونیکی است.
 
به گفته این منابع، این ماهواره جاسوسی با بهره‌گیری از یکی از بزرگترین آنتن‌های موجود در فضا می‌تواند سیگنال‌های الکترونیکی ارسالی از کشتی‌ها، هواپیماها، پایگاه‌های نظامی و سایر ماهواره‌ها را دریافت و ضبط ‌کرده و پس از پردازش این سیگنال‌ها، آنها را به صورت کُدگذاری شده برای نهادهای ذیربط در آمریکا ارسال کند.
 
دفتر شناسایی ملی که خود را چشم و گوش آمریکا در فضا می‌داند، در وبسایت و صفحه فیس‌بوک خود هدف از پرتاب این موشک را صرفاً پشتیبانی از دفاع و امنیت ملی آمریکا اعلام کرده است. نمادی که این نهاد دولتی برای ماهواره جدید خود در نظر گرفته است نیز شامل یک شوالیه است که در مقابل پرچم آمریکا ایستاده و بر روی زره او نشان یک عقاب طراحی شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴
Oh My God
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۰
امیدوارم ویرسی بشه، و این ویروس رو به صورت کدگزاری شده به مرکز مخابره کنه.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار