ميهن دوست به جنگ «دشمنان صميمي» رفت
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، اين تله فيلم که «دشمنان صميمي» نام دارد، پانزدهم آذرماه توليدش را آغاز کرد که با شروع آن صالح آقاميرزايي در نقش شاهين و ستاره اسکندري در نقش محبوبه مقابل دوربين قرار گرفتند.
در اين تله فيلم علاوه بر اين بازيگران، اشکان خشايي در نقش بابک، محمد شاداني (ميلاد)، آرينا حجتي (مولود)، حسن مهماني (آقاي لياقت)، اکبر رحمتي (پدر شاهين) و همچنين صفا آقاجاني، آرش نوذري، مريم سمسارلر و معصومه آقاجاني در اين فيلم حضور خواهند داشت.
از عواملي که در توليد اين تله فيلم با اسماعيل ميهن دوست همکاري دارند، مي توان به اين افراد اشاره کرد:
مدير توليد: شهاب علي بخشي
تصويربردار و نورپرداز: مجيد فرزانه
صدابردار: سيامک نيازي
طراح صحنه و لباس و چهره پرداز: نويد فرح مرزي
منشي صحنه: ژاله شعباني
مدير تدارکات: وحيد مرادي
عکاس: محمد شريفي.
داستان «دشمنان صميمي» که معصومه عشيري نوشته، درباره فردي به نام شاهين است که به تازگي از همسرش جدا شده و اهالي ساختماني چهار واحده را با اخلاق تندش به ستوه آورده است.
گفتني است، حدود هشتاد و پنج درصد سکانس هاي تصويربرداري دشمنان صميمي داخلي و لوکيشن اصلي آن در آپارتماني در غرب تهران است.
اين تله فيلم در گروه اجتماعي مرکز سيمافيلم توليد مي شود و رضا جودي آن را تهيه مي کند./انتهاي پيام/