بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن، آغاز به کار کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۸۰۶۰

بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن، آغاز به کار کرد

همزمان با افتتاح رسمی بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن كریم بخش عفاف و حجاب نیز با حضور مسولان و كارشناسان و غرفه داران آغاز به كار كرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، در آیین گشایش بخش عفاف و حجاب، حسین نوش آبادی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمید محمدی دبیر شورای عالی قرآن، شیخ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، قبادی دبیر كارگروه ساماندهی مد و لباس كشور و مسئولان اجرایی این بخش حضور داشته و از غرفه‌ها و سالن‌های عفاف و حجاب بازدید كردند.

 

نوش آبادی با تقدیر از تلاش دست انداركاران و فعالان عفاف و حجاب بر حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فعالیت‌های این بخش تاكید کرد.

 

همچنین محمدی، دبیر شورای عالی قرآن كشور نیز به ساماندهی مطلوب فعالان این بخش توسط كارگروه ساماندهی مد ولباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره داشته و اقدامات صورت گرفته را ستود.

 

در ادامه شیخ نماینده مردم تهران نیز آمادگی خود و كمیسیون متبوع در مجلس شورای اسلامی برای حمایت از فعالیتهای عفاف و حجاب را اعلام داشت.

پربازدیدترین آخرین اخبار