اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
علی رفعتی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با سران سه قوه، مسئولان و کارگزاران نظام گفت: در وهله اول کسی نمی تواند بگوید برجام هیچ دست آوردی نداشته و از طرفی هم نمی توان گفت که تمام خواسته های جمهوری اسلامی عملی شد، برجام به نوبه خود دست آوردهایی در حوزه واردات و صادرات در حوزه های مختلف داشته است، ولی یکی دیگر از دست آوردهای برجام محدود شدن ایران در زمینه های علمی و رشد علمی است که این خود یکی از ایرادات اساسی به برجام است.
وی افزود: زمانی مسئولین می توانند امنیت در حوزه های مختلف را برای مردم به ارمغان بیاورند که اولا از توانمندی های داخلی در حوزه های مختلف از جمله اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ... مصونیت و در وهله بعد این توانمندی ها بکارگیری، تقویت و افزایش داده شود؛ در برجام ما را در زمینه علم هسته ای محدود کردند، این محدودیت ها از ایرادات برجام است، ما در برجام در مورد هسته ای مذاکره کردیم و دست آوردش محدود شدن ما بود؛ ولی در زمینه صنعت دفاعی مذاکراتی نشد، برجامی تحمیل نشد و اکنون هم نتیجه اش را می بینیم که باعث شکوفایی علمی، پیشرفت و توانمندی دفاعی بازدارنده ما شده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج تصریح کرد: استکبار از پیشرفت هسته ای کشور ما می ترسید و مسئولین را مجبور به مذاکره کرد و به نتیجه مطلوب رسید، حال از پیشرفت موشکی هم ترس دارند و به دنبال برجام های ۲ و ۳ و ... است.
رفعتی ادامه داد: دیگر ایراد وارد به برجام، ابهام داشتن بعضی از بندهای آن است؛ چرا که نتیجه ابهامات برجام سوء استفاده طرف غربی از این فرصت به نفع خود است.
وی تصریح کرد: بارها به این اشاره شده که بحث هسته ای یک بهانه است، اگر می بینید آمریکا به برجام عمل نمی کند چون خودشان هم این قضیه را اصلی نمی دانند و صرفا به عنوان یک فرصت نگاه می کنند، البته از بعد دیگر این ذات بدعهدی و پلید بودن طرف غربی است که خود را ملزم به اجرای تمام بندهای برجام نمی داند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گفت: رهبر معظم انقلاب از زمان آغاز مذاکرات تا کنون به گروه مذاکره کننده اعتماد داشته اند و خواهند داشت، یک بار هم تیم مذاکره کننده پاسخ این اعتماد و انتظار رهبری که همان انتظارات نظام است را با پاسخی انقلابی و حرکتی جهادی نسبت به تخطی های آمریکایی ها نشان بدهند، مواضعی از طرف رئیس جمهور و وزیر خارجه گرفته شده است؛ اما این ها کافی نیست و جزء الزامات کار است که اگر همین مواضع هم نباشد، جای شک است.
رفعتی ادامه داد: ای کاش دولت یک بار هم به حرف منتقدین توجه می کرد تا متوجه ابهامات و نقایص برجام می شد؛ اما یک آفتی که گریبان گیر بعضی از رجال سیاسی است، وجود نوعی تفکر ناسیونالیسم حزبی است که این آفت ماحصل تعصب کورکورانه و حزبی است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر اینکه در مورد برجام در فضای سیاست خارجه دو طرف ملزم به اجرای تعهدات هستند، در فضای سیاست داخلی نیز باید هم منتقدین و هم دولت جوابگوی تعهدات خود باشند، منتقدین اطمینان کردند به دولت؛.اما دولت و موافقین برجام جوابگوی این اعتماد نیستند.