کد خبر:۵۱۹۱۶۵
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه بناب:

شورای عالی انقلاب فرهنگی تکلیف جریان فتنه در دانشگاه را روشن کند

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه بناب گفت: ما از مسئولین فرهنگی و کمیسیون‌‌های آموزشی مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی انتطار داریم یک بار برای همیشه تکلیف جریان فتنه در فضای دانشگاه را روشن کنند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

توسلی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تلاش عده ای برای تطهیر فتنه گران در دانشگاه ها گفت: همه باید به تمکین به قانون داشته باشیم، وقتی قانون ما پخش تصویر سران فتنه و فتنه گران را ممنوع اعلام کرده است، همه باید به این قانون احترام بگذاریم.

 

وی افزود: متاسفانه در برخی دانشگاه ها تشکل هایی تاسیس شده اند که یک بار مصرف هستند و با توجه به اینکه سال بعد انتخابات ریاست جمهوری را داریم تشکیل شدن این گونه تشکل ها و انتصاب خوب به جریان فتنه به نظر من برنامه ریزی برای سال بعد است.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه بناب تصریح کرد: پاسخ فتنه گران سال ۸۸ را مردم در ۹ دی به خوبی دادند؛ ولی متاسفانه بعضی از افراد هستند که به این قضیه دامن می زنند.

 

توسلی ادامه داد: نصب بنرهای فتنه گران در دانشگاه ها توهین به شخصیت و دهن کجی به قانون است و این مسائل باید از طریق مراجع ذی طلاح پیگیری شود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما از مسئولین فرهنگی و کمیسیون های آموزشی مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی انتطار داریم یک بار برای همیشه در فضای دانشگاه تکلیف این قضیه را روشن کنند و اینکه فتنه ای که در سال ۸۸ رخ داد ضربه ای به نظام و گناه نابخشودنی است و نباید در محیط دانشگاه بسط و گسترش یابد.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار