به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سردار نعمان غلامی، رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور عصر امروز در نشست هم اندیشی اعضای گروه های جهادی که به میزبانی سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد ضمن تاکید بر اینکه طرح موضوع اقتصاد مقاومتی از سوی رهبری مسیر نجات کشور در جنگ اقتصادی است، تصریح کرد: مهمترین گروه درگیر در اقتصاد مقاومتی جریان جهادی است. بحث ورود جریان های جهادی به اقتصاد مقاومتی بدون تردید یک ضرورت جدی است و پیشتاز این مبحث بچه های جهادی هستند.
سردار غلامی در مورد هدف این هم اندیشی بیان داشت: هدف جلسه امروز نوع عملکرد نیروهای جهادی در تابستان سال جاری است. در مسائل مختلف گروه های جهادی تجارب خوبی دارند و انتقال این تجارب موضوع مهمی است. قبل از اتمام ماه مبارک رمضان نیز دستورالعمل مقدماتی را در مورد نحوه ورود به بحث اقتصاد مقاومتی را آماده خواهیم کرد که بسیار ضروری است.
مسئول بسیج سازندگی کشور ادامه داد: از نکاتی که دوستان در این جلسه ارائه می کنند برای تقویت جریان سازندگی استفاده خواهیم کرد. قصد داریم در شهرستان های محروم تجهیز آنجا را اقدام نماییم و در برنامه های خود می خواهیم استفاده از منابع را برای نیروهای جهادی تسهیل بخشیم.
وی افزود: کار ما در اقتصاد مقاومتی الگوسازی است. حتما نیاز داریم یک محتوای آموزشی را در پایان برنامه جهادی تابستان ارائه دهیم. فرمانده کل سپاه نیز تدبیری را اقدام کرده اند که در آن باید 500 نقطه محروم در 500 شهرستان محروم شناسایی شود که سپاه تجمیع امکانات خود را بر روی آنها قرار دهد که سریعا ظرف یک دوره دو الی سه ساله آن نقاط را بسازیم.
محمدحسین پورصالح، عضو گروه جهادی دانشگاه علمی فرهنگی خاطرنشان کرد: هر سال حضرت آقا بر روی اقتصاد مقاومتی تاکید و تکرار دارند اما متاسفانه اصل این موضوع اجرا نمی شود چون مسئولان غیر از رهبری هیچ اعتقادی به اقتصاد مقاومتی ندارند. اقتصاد مقاومتی این است که توانا شویم و بتوانیم با محصولات خارجی رقابت کنیم پس نیاز به اصلاح در صنعت داریم. باید نگاه ایدئولوژیک به اقتصاد داشته باشیم.
عضو جهادگر دانشگاه دیگری نیز در ادامه این نشست اظهار داشت: مناطق زیادی از غرب یا جنوب غرب کشور را در پنج سال گذشته طی کرده ام زمانی می تواند اقتصاد مقاومتی تاثیر بگذارد که نیروی کار وجود داشته باشد اما شاهد هستیم در برخی از روستاهای کشور مشکلات عدیده ای وجود دارد مثلا بین روستائیان اختلاف است یا در روستای دیگری نیروی کار جوان وجود ندارد.
قمریان، عضو جهادگر دانشگاه تربیت مدرس نیز تصریح کرد: باید استمرار در اقدامات خود انجام دهیم و کار بسیج سازندگی استمرار حرکت جهاد سازندگی است. نیاز به یک برنامه بلند مدت داریم. اردوهای جهادی باید اولویت اول بچه ها باشد دوستان تا زمانی که مجرد هستند پای کارند اما زمانی که متاهل می شوند این مسئله کم کم فراموش می شود. موضوع اقتصاد مقاومتی باید دارای سازوکار خاصی در اردوهای جهادی باشد و نباید پیچیدگی های بروکراسی در آن وجود داشته باشد.
در ادامه این نشست اقرلو، جهادگر دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: آن قدر هم که دوستان می گویند اوضاع کار جهادی بد نیست اما نیاز داریم اطلاعات کامل را از مناطق محروم داشته باشیم مثلا وقتی وارد منطقه ای می شویم بدانیم قبلا چه کارهایی در آن منطقه صورت گرفته است و آیا گروه جهادی در آنجا حاضر شده است یا خیر.
وی افزود: داشتن اطلاعات از منطقه یک امر بدیهی است که متاسفانه هنوز این کار صورت نگرفته پایه اصلی اقتصاد مقاومتی ظرفیت همان منطقه است و با یک تغییر رویکرد می توان با استفاده از گروه های جهادی رسالت آن منطقه را افزایش داد.
حجتی، عضو جهادگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال نیز بیان داشت: نیاز اولیه در کار جهادی شناخت مناطق است در یک منطقه جوانانی هستند که نمی دانند باید چه کار کنند و با طرح ایده از سوی گروه های جهادی می توانیم اقدامات را انجام دهیم. باید ارائه راهکار و ارتباط مستمر با روستا و منطقه حفظ شود.