اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با صدور بیانیه نسبت به انتشار مقالات برخی از اعضای هیات علمی دانشگاه توضیحاتی را منتشر کرد.
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات،
اخيرأ در خصوص مقالات منتشر شده توسط برخي اعضای هيات علمي دانشگاه در مجله اي خاص، مطالبي عنوان شده است كه در اين خصوص موارد زير قابل توجه و يادآوري مي باشند:
اول، در خصوص مجله، با استعلامات صورت گرفته از وزارت متبوع، مشخص گرديد اين مجله هيچگونه ارتباطي به رژيم صهيونيستي نداشته و متعلق به كشور هند است. آرم مجله دو مثلث درون هم است كه در نگاه اول ممكن است مشابه آرم رژيم صهيونيستي جلوه كند ولي با آن متفاوت بوده و اندازه پره هاي ستاره در بالا و پايين با ساير اضلاع متفاوت است كه اين يكي از نمادهاي مذهبي هندوييسم مي باشد. همچنين مجله مذكور تحت وب و نمايهISI منتشر مي شود.
دوم، محل رسيدگي به تخلفات پژوهشي در هر دانشگاهي، كميته اخلاق معاونت پژوهشي آن دانشگاه مي باشد و هر كس ابهام يا شكايتي عليه فرد حقيقي يا حقوقي در اين زمينه دارد، مي تواند ابهام و شكايت خود را جهت روشن شدن موضوع در آنجا مطرح و پيگيري نمايد. قانون هم مسير رسيدگي را شفاف بيان كرده است؛ بنابراين تلاش براي غوغاسالاري و راه انداختن و داغ نمودن بازار تهمت و اتهام زني و زدن برچسب خيانت و فساد به افراد مختلف از جمله مسئولان زحمتكش دانشگاه و اعضاء هيئت علمي و حتي فراتر از آن، اعضاء خانواده هاي آنان بدون بررسي هاي لازم براي اثبات موضوع و آگاهي از نقش و سهم آنها در قصور احتمالي، آن هم در فضاي دانشگاهي كه مي بايست با حاكم نمودن روح منطق، برهان و اخلاق، الگو و نمادي براي ساير اقشار جامعه باشد، مسلمأ نه اخلاقي، نه شرعي و نه قانوني است و قطعأ مسئوليت كامل آن، متوجه توليد كنندگان و منتشركنندگان اينگونه مطالب است.
سوم، از سوي رياست دانشگاه، جهت شفاف سازي كامل موضوع، طي ابلاغي به معاون پژوهشي دانشگاه ماموريت داده شده است تا كليه فرآيندهاي انجام شده در واحد علم سنجي معاونت پژوهشي كه مسئوليت تبديل پايان نامه ها و طرح هاي تحقيقاتي به مقاله به منظور ارتقاء رنكينگ پژوهشي دانشگاه در رقابت فشرده با ساير دانشگاه هاي كشور را به عهده دارد را بطور دقيق و جزء به جزء مورد بررسي قرار دهد و در صورتي كه تخلفي رخ داده باشد، وفق مقررات اقدام لازم صورت پذيرد. در اين راستا نويسنده مسؤل كليه مقالاتي كه از مسير واحد علم سنجي منتشر شده اند، فراخوانده مي شوند و در صورت اعتراض به مقاله منتشره رسيدگي و پيگيري لازم در اين زمينه صورت خواهد پذيرفت.
چهارم، هر عضو هيات علمي كه مقاله وي در صورت عدم اطلاعش منتشر شده و از اين موضوع شاكي است، اين حق را دارد تا اعتراض و شكايت خود را از اين مسير بصورت قانوني دنبال كند، نه اينكه خداي ناكرده تلاش کند تا با انتشار مطالب توهين آميز، اعتبار پژوهشي دانشگاه را در باور عموم مخدوش و فاقد ارزش معرفي کرده و آن را افتضاح، فساد مديريتي، تخلف و... بخواند.
پنجم، شايد يكي از بارزترين كاربردهاي داستان معروف فردي كه در كشتي اي در حال حركت در دريا نشسته و به سوراخ نمودن زير پاي خود مشغول بود و در پاسخ به اعتراض سايرين ميگفت جايي كه خودم نشسته ام را فقط سوراخ ميكنم!، همين حركت اخير در انتشار مطالب زننده و توهين آميز به دلايل مختلف باشد كه مطمئنأ نتيجه اي جز خدشه وارد کردن به اعتبار كلي دانشگاه معتبر و باصلابتي چون جندي شاپور اهواز را كه با تلاش جمعي همگان و حمايت هاي درون و برون سازماني در طي ساليان گذشته عليرغم تمام نقائص و عقب ماندگي ها و كمبود ظرفيت هاي بجاي مانده از ساليان دور، با تمام توان مي كوشد تا خدمتگزاري شايسته براي مردم شريف استان در حوزه حساس سلامت باشد و در اين مسير موفقيت هاي بي نظيري را در زمينه هاي گوناگون كاري از جمله رتبه برتر كشوري در حوزه غذا و دارو، اجراي قاطعانه طرح تحول نظام سلامت در بخش هاي بهداشت و درمان و پيشتازي از تمام دانشگاه ها در اجراي طرح تحول بهداشت، پيشتازي در پرداختي هاي به اعضاء كادر درماني نسبت به ساير دانشگاه هاي كشور، كسب رتبه عالي در اجراي طرح تكريم ارباب رجوع، جلب نظر رضايت بخش اعضاء مختلف هيئت هاي بورد متعدد آموزشي وزارت در بازديد از تمام گروه هاي آموزشي باليني، كسب مقام هاي متعدد در رقابت هاي كشوري دانشجويي و فرهنگي، دانشگاه نمونه نمازي در استان، رتبه پيشتاز كشوري در حوزه معاونت توسعه مديريت و منابع، رتبه اول كشوري فوريت هاي پزشكي و ...كسب نموده است را نداشته و ندارد كه در اينصورت در آينده، متضرران اصلي اينگونه حركات غير آكادميك و غوغاسالارانه، اعضاء هيات علمي، دانشجويان و فارغ التحصيلان همين دانشگاه خواهند بود.
ششم، در اين ماه مبارك، بهتر است روزه داري را علاوه بر روزه شكم، به روزه وجدان، اخلاق و انصاف هم بسط دهيم تا خداي ناكرده با تضييع حق الناس كه از حق الله بالاتر و ارزشمندتر است سبب ساز تباه شدن عبادات و طاعات خويش در پيشگاه حضرت دوست نگرديم.
خدايا چنان كن سرانجام كار
تو خشنود باشی و ما رستگار