دومین کنفرانس بینالمللی «تهویه مطبوع» در دانشگاه بیرجند برگزار میشود
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرگزاری دانشجو، سید علیرضا ذوالفقاری در جمع خبرنگاران رسانههای خراسان جنوبی گفت: نخستین کنفرانس بینالمللی «تهویه مطبوع و تأسیسات حرارتی و برودتی» سال ۱۳۹۴ در مرکز همایشهای سازمان صدا و سیما با همکاری دانشگاه تربیت مدرس در تهران برگزار شد.
وی با اشاره به ظرفیت و پتانسیلهای علمی و سابقه برگزاری چندین همایش ملی و معتبر دانشگاه بیرجند، افزود: انجمن مهندسی حرارتی و برودتی ایران برگزاری دومین کنفرانس بینالمللی «تهویه مطبوع و تأسیسات حرارتی و برودتی» کشور را به این دانشگاه واگذار کرد.
دبیر دومین کنفرانس بینالمللی «تهویه مطبوع و تأسیسات حرارتی و برودتی» کشور متذکر شد: کنفرانس مهندسی مکانیک ایران در سال ۹۰ و همچنین کنفرانس دینامیک شارهها در سال ۹۲ در دانشگاه بیرجند برگزار شده است.
ذوالفقاری تصریح کرد: فراخوانی ارسال مقاله به دومین کنفرانس بینالمللی «تهویه مطبوع و تأسیسات حرارتی و برودتی» کشور از اسفند ۹۴ آغاز و تا کنون ۲۰ مقاله دریافت شده است و پیشبینی میشود حدود ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه برسد.
وی ادامه داد: این کنفرانس با هدف ایجاد تعامل و ارتباط علمی و فنی بین دانشگاه و صنعت و معرفی ظرفیتهای علمی و عملی مهندسان خراسان جنوبی در روزهای هفتم و هشتم مهرماه ۹۵ در دانشگاه بیرجند برگزار میشود.
دبیر دومین کنفرانس بینالمللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی کشور خاطرنشان کرد: در این همایش هفت کارگروه تخصصی مورد نیاز دانشجویان برگزار میشود و شرکتهای تأثیرگذار صنعت تأسیسات نیز نمایشگاه جانبی را برپا میکنند.
ذوالفقاری با بیان اینکه در این کنفرانس مقالههایی در دو حوزه علمی و پژوهشی و همچنین مقاله صنعتی ارائه میشود، گفت: ۴۰ نفر از بهترین استادان با تجربه بیست و یک دانشگاه مطرح کشور و همچنین سازمان نظام مهندسی مکانیک و ساختمان عضو کمیته علمی دومین کنفرانس بینالمللی تهویه مطبوع و تأسیسات حرارتی و برودتی هستند.
وی با بیان اینکه مقالات برتر این همایش در «مجله مهندسی مکانیک مدرس» که از نشریههای معتبر ایران است به صورت ویژهنامه چاپ میشود، افزود: حدود ۵۰۰ نفر میهمان داخلی و خارجی در این کنفرانس شرکت میکنند.
لازم به ذکر است، منظور از تهویه مطبوع کنترل دما، سرعت و رطوبت هوا با هدف ایجاد حرارت مناسب برای انسانها است و حوزه تأسیسات و تهویه مطبوع شامل بخش صنعت، مؤسسههای سازنده تجهیزات تهویه مطبوع، شرکتهای طراح و مشاور در زمینه تأسیسات و تهویه مطبوع و سازمان نظام مهندسی ساختمان است.