آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۰۹۲۴
با حکم وزیر علوم؛

اخباری عزل شد / امید سرپرست دانشگاه علمی‌کاربردی

وزیر علوم با صدور حکمی محمد حسین امید، معاون اداری مالی و مدیریت منابع این وزارت را با حفظ سمت به عنوان سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی منصوب کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی محمد حسین امید، معاون اداری مالی و مدیریت منابع این وزارت را با حفظ سمت به عنوان سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی منصوب کرد.

 

در حکم فرهادی خطاب به دکتر امید آمده است:


با عنایت به مراتب تعهد ، تخصص و شایستگی جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ سمت معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت ، به عنوان سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی منصوب می شوید ، از جنابعالی انتظار دارد با توجه به جایگاه ویژه آن دانشگاه ، اقدامات زیر را انجام دهید :


۱-تحولدر ساختار کلان آموزش های کاربردی شغل محور به منظور دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی
۲-ترویج فرهنگ و مهارت های کسب و کار دانش بنیان و کارآفرینی و ارتقای توانایی های علمی و فناوری و مهارتی دانشجویان با تاکید بر نیازهای جامعه
۳-فراهم آوردن زمینه حضور فعال تربخش خصوصی جهت سرمایه گذاری و توسعه آموزش های مهارتی
۴-افزایش قابلیت های خلاقیت ، نوآوری و کارآفرینی در حوزه آموزش های مهارتی کشوروبسترسازی مناسب به منظور ایجاد انگیزه برای جذب افراد مستعد و توانمند به حوزه های مذکور
۵-افزایش فرصت های کیفی در حوزه آموزش های علمی کاربردی با مشارکت دستگاه های مرتبط و توسعه ظرفیت های اشتغال


امید است با اتکال به خداوند متعال ، با درایت ، تدبیر و بهره مندی از تمامی ظرفیت های موجود کشور به ویژه توانایی ها و توانمندی های همکاران در انجام وظایف محوله و نقش آفرینی در اقتصاد دانش بنیان و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی موفق و موید باشید.


همچنین وزیر علوم در نامه جداگانه ای از خدمات دکتر محمد اخباری رئیس سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی در طول تصدی این سمت تشکر کرد .


در متن نامه دکتر فرهادی خطاب به دکتر اخباری آمده است : بی گمان خدمتگزاری به جامعه دانشگاهی کشور و سکانداری مدیریت آموزش عالی در عالی ترین سطوح ، توفیق بزرگی همراه با اجر اخروی است ، امید است جامعه دانشگاهی و فرهیختگان ، از تجارب ارزنده جنابعالی در مسئولیت های مختلف بهره مند گردند .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار