برنامه «هزارصدا» با داوری سالار عقیلی اجرا می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۱۴۸۴

برنامه «هزارصدا» با داوری سالار عقیلی اجرا می‌شود

دومین برنامه ساز و آواز و تصنیف «هزارصدا» پنج شنبه ۱۰ تیر ساعت ۲۱ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ سالار عقیلی به عنوان کارشناس آواز و خوانندگی به بررسی آثار و اجرای خوانندگان جوان می‌پردازد.

 

هزارصدا برنامه ای برای معرفی استعدادها و چهره های تازه موسیقی است که هر ماه دو بار در دو بخش موسیقی سنتی و ا ایرانی و موسیقی پاپ در فرهنگ سرای ارسباران برگزار می شود.

 

 همچنین  اولین سری جدید هزارصدا در بخش موسیقی دستگاهی 20 خرداد با حضور استادان محمد علی  بهمنی، عبدالحسین مختاباد برگزارشد و "گروه حلقه" به عنوان گروه برنده انتخاب شد.

 

علاقمندان جهت حضور در این برنامه می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان دکتر شریعتی ، سیدخندان ، خ جلفا مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 20-22872818 تماس بگیرند.

پربازدیدترین آخرین اخبار