روز قدس بهترین فرصت برای دفاع از مظلوم است
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
عارف حمیدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص اهمیت روز قدس گفت: روز قدس امسال باتوجه به فشارهایی که از طرف آمریکایی ها برای تغییر رفتار ایران در مسائل منطقه می آید بسیار مهم است، متاسفانه از طرف دولت نیز چراغ سبزهایی -از جمله عزل معاون عربی آفریقایی وزارت خارجه امیر عبدللهیان به طرف مقابل داده شده است.
وی افزود: حضور پر شور مردم در راهپیمایی روز قدس امسال نشان دهنده نه گفتن به سیاست های منطقه ای و تایید سیاستهای اصولی جمهوری اسلامی است.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند تصریح کرد: پس از پیروزی های بدست آمده در مناطق فلوجه به کمک مستشاران ایرانی دوباره روحیه امید به ملت ایران در دل مستضعفان جهان جوانه زده است.
حمیدی ادامه داد: در شرایطی که برخی کشورهای به ظاهر مسلمان از جمله ترکیه دست دوستی به سمت رژیم صهیونیستی دراز کرده و کشورهای خود فروخته عربی نیز ابزار دست آل صهیونیستی سعودی قرار گرفته اند روز قدس امسال بهترین فرصت برای دفاع از مظلوم در مقابل ظالم است و بنا بر گفته امام خمینی(ره) دشمن اصلی ما آل سعود و رژیم غاصب صهیونیستی است که باید از خداوند نابودیشان را بخواهیم.