آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۲۵۱۴
در برنامه «ماه نشان» شبکه افق عنوان شد

سبک زندگی اسلامی در سفره های ایرانی

حمیدرضا رستمی مدیر مجموعه فرهنگی بی‌بی‌‌گل گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری به سمت سبک ایراینی – اسلامی در تغذیه مردم رفتیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ روابط عمومی شبکه افق، بیست و سومین برنامه «ماه ‌نشان» شب گذشته از شبكه افق سيما پخش شد.

 

برنامه «ماه‌نشان» شب گذشته میزبان حمیدرضا رستمی مدیر مجموعه فرهنگی بی‌بی‌‌گل کرمان و امیر مهدی‌زاده از مسئولان فرهنگی این مجموعه بود.

 

حمیدرضا رستمی مدیر مجموعه فرهنگی بی‌بی گل کرمان در ابتدای برنامه گفت: من در مسیر انقلاب بزرگ شدم و در دوران دفاع مقدس با اتفاقات انقلاب رشد کردم و در 14 سالگی با رشد در فضای فرهنگی کشور توانستم فعالیت‌هایی را در زمینه‌های مختلف و با موضوعاتی از قبیل برگزاری یادواره‌ها، همایش‌ها و نمایشگاه‌های مختلف انجام دهم.

 

وی با بیان اینکه در مسیر فعالیت‌های فرهنگی با فرمایشات مقام معظم رهبری در خراسان شمالی در خصوص سبک زندگی ایرانی - اسلامی مواجه شدیم، افزود: دراین راستا به فکر ورود به کار‌های فکری و فرهنگی افتادیم که با مطالعه و بررسی‌های انجام شده به موضوع تغذیه به عنوان یکی از مهمترین معیارهای رشد در افراد توجه شد.

 

رستمی اضافه کرد: نان‌های پخت شده در نانوایی‌ها به دلیل عدم برخورداری از سبوس، از استاندارهای خوب و سالمی برخوردار نبوده که در این راستا به سوی تولید نان‌های با کیفیت برای افزایش سطح سلامتی و رشدی مردم رفتیم.

 

مدیر مجموعه فرهنگی بی‌بی‌‌گل ادامه داد: بخشی از سبک زندگی ایرانی - اسلامی که مقام معظم رهبری به آن اشاره کرده است در سفره‌های مردم وجود داشته که ما توانستیم در راهی قدم بگذاریم که در تولید نان‌ ایرانی علاوه بر برخورداری از خواص و استانداردهای مطلوب، بتوانیم به جنبه روحی و فکر اسلامی در آن توجه داشته باشیم.

 

وی درخصوص فعالیت‌های فرهنگی مجموعه بی‌بی‌گل تصریح کرد: در این نانوایی با بحث‌های فرهنگی در خصوص نسل کودک و نوجوان که باید با نان سبوس‌دار آشنا شوند ورود پیدا کردیم و با راه اندازی باشگاه کودکان حامی نان سالم، کودکان با عضویت در این باشگاه در ابتدا با شخصیت بی‌بی‌گندم به عنوان یک کاراکتر و سپس با مواد تشکیل دهنده نان از قبیل زیره و سیاه‌دانه که به شکل عروسک برای آنها در نظر گرفته‌ایم آشنا ‌شدند.

 

رستمی ادامه داد: علاوه بر آن مهدکودک، استخر، برگزاری مراسم‌های جشن در اعیاد مختلف از دیگر برنامه‌های فرهنگی برای خانواده‌ها و کودکان و نوجوانان در این مجموعه است که با بازی و سرگرمی در این فضاهای فرهنگی کارهای عروسکی و کتابهای داستان برای بچه‌ها اجرا و خوانده می‌شود.

 

وی اضافه کرد: «نانوا کوچولو» از طرح‌های دیگر این موسسه است که در آن کودکان علاوه بر آشنایی با انواع آرد سفید و قهوه‌ای، تفاوتهای آنها را متوجه می‌شوند. سبوس و خواص آن را فرا می‌گیرند و برای اولین بار پخت نان را خودشان انجام می‌دهند و با خاصیت‌های نان قهوه‌ای آشنا می‌شوند.

 

رستمی با اشاره به اینکه این موسسه فرهنگی دارای دو شعبه در استان کرمان است، در پایان گفت: نان‌های تولیدی در این مجموعه شامل کُپو، خُشکه و نان مغزدار و نان تافتون می‌شود که در حال حاضر نیز در حال بررسی برای پخت نانهای جدیدی هستیم.

 

در ادامه برنامه امیر مهدی‌زاده مسئول اجرایی موسسه فرهنگی بی‌بی‌گل گفت: برای شروع و ورود به این کار بیش از 6 ماه کارهای مطالعاتی و پژوهشی را پشت سرگذاشتیم که در نهایت در تولید نان‌های مختلف به نان سبوس‌دار رسیدیم.

 

وی افزود: با برنامه ریزی انجام شده، پایگاه اصلی خود را در یکی از شهرهای کرمان با یک زمین استیجاری آغاز و توانستیم با ساخت ساختمان نانوایی در قالب موسسه‌ای فرهنگی فعالیت‌های خود را ادامه دادیم و شعبه دوم را در یکی از شهرهای استان افتتاح کنیم.

 

مهریزاد اضافه کرد: در حال حاضر حدود 70 نفر از مردم شهر در این دو موسسه مشغول به کار هستند که با انجام فعالیت‌های فکری و فرهنگی در جهت تولیدی ایرانی و اسلامی با سبک اسلامی گام برداریم.

 

به گفته این مدیر اجرایی؛ مدرن‌ترین نانوایی در کرمان با تولید نان‌های سالم و مرغوب و همچنین اجرای برنامه‌های فرهنگی که موجب تقویت روح و جسم مشتریان شود راه‌اندازی کردیم و کتابخانه‌ای هم در این مجموعه قرار دادیم که شامل دو بخش کودک و نوجوان و بزرگ‌سالان می‌شود.

 

در پایان این گفت‌وگوی صمیمی و ساده، هدیه‌ای از سوی تولیت آستان قدس رضوی به حمیدرضا رستمی مدیرموسسه فرهنگی بی‌بی‌گل گندم تقدیم شد تا یک روز به صورت خادم افتخاری حرم امام رضا(ع) حضور داشته باشند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار