هر سازمانی که قدرت دارد املاک دانشگاه هنر را تصرف میکند
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
محسن رافعی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه هنر در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص ساخت و ساز شهرداری در زمین دانشگاه هنر گفت: این اتفاقات از چند سال قبل برای دانشگاه هنر رخ داده و هر نهاد و سازمانی که قدرتمند است از دانشگاه سوء استفاده می کند؛ مثلا در سال های گذشته زمین دانشگاه در کرج توسط نهادهای مختلف مصادره شد.
وی افزود: تصرف زمینهای دانشگاه تاکنون توسط سازمان های مختلفی همچون دانشگاه پیام نور، قوه قضائیه و شهرداری صورت گرفته و حرف دانشگاه هم به جایی نرسیده است. از طرف دیگر دانشکده کاربردی این دانشگاه توسط دانشگاه امیرکبیر در حال تصرف است و حالا هم شهرداری پردیس باغ ملی که مربوط به زمین دانشگاه هنر است را مصادره کرده.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه هنر خاطرنشان کرد: دوستان شهرداری با رفتارهای ناشایست و حمله به دانشگاه و کتک کاری به زور متوسل شدند و قسمتی از ملک دانشگاه را غصب کردند.
رافعی ادامه داد: این ملک جزو املاک دانشگاه است که شهرداری روی آن دست گذاشته و به عنوان معبر عمومی اعلام کرده است.
وی یادآور شد: دانشجویان هم امروز در راستای اتفاقاتی که رخ داده در اعتراض به این قضیه در پردیس باغ ملی تجمع اعتراضی برگزار می کنند. این رفتار برای دانشجویان قابل توجیه نیست و اعتراض آنها کمک به دانشگاه است؛ البته به نظر من تجمع داخل دانشگاه مفید نیست و دانشجویان باید اعتراض خود را به شهرداری ببرند.