به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حسن قاضی زاده هاشمی در حاشیه همایش بین المللی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر در جمع خبرنگاران گفت: اتفاق جدیدی در رابطه با وضعیت دریافتی پزشکان و اعضای زیر مجموعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیفتاده بلکه تنها تغییراتی را در دریافتی ها شاهد هستیم.
وی افزود: در دولت یازدهم مالیات ویژه ای برای دریافتی پزشکان در نظر گرفته شد و هر فردی که بیش از یک سقف مشخص دریافتی داشته باشد باید مالیات مضاعفی را پرداخت کند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اعلام نظر دیوان محاسبات در رابطه با دریافتی های مدیران در زیرمجموعه وزارت بهداشت اظهار کرد: دیوان محاسبات نیز اعلام کرد که مدیران وزارت بهداشت حقوق اضافی دریافت نکرده و آنچه مورد بحث بوده در رابطه با کارانه است.
قاضی زاده هاشمی ادامه داد: کارانه دریافتی پزشکان نیز کاملا قانونی بوده و اگر برخی نسبت به این کارانه و میزان آن انتقادی دارند ما حاضر هستیم اصلاحاتی در قانون ایجاد کنیم.
وی با اشاره به حقوق پرداختی از سوی وزارت بهداشت به فارغ التحصیلان رشته های پزشکی تصریح کرد: دریافتی یک پزشک متخصص جراح قلب که درس خود را تازه تمام کرده باشد حدود 600هزار تومان و فردی که بیش از 20 سال سابقه فعالیت دارد 8میلیون تومان است اما آنچه که سبب افزایش میزان درآمد این پزشکان می شود و میزان آن نیز قابل توجه بوده حق عملهایی است که افراد دریافت می کنند.
وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رواج فرهنگ شفاف سازی در کشور نباید به سمت افشاگری پیش رود اذعان کرد: اینکه در این چند وقت اخیر بحث شفاف سازی دریافتی مدیران مطرح شده اتفاق بدی نیست اما باید قبول کنیم که بهره گیری از روش افشاگری در بیان این شفافیت ها به هیچ وجه امر پسندیده ای نیست.
قاضی زاده هاشمی در ادامه با اشاره به پیگیری های وزارت بهداشت در رابطه با پرونده پزشکی مرحوم عباس کیارستمی اذعان کرد: در وزارت بهداشت پیگیر پرونده پزشکی مرحوم کیارستمی هستیم و از خانواده این کارگردان نیز درخواست کرده ایم که تا مشخص شدن کامل دلایل با وزارت بهداشت همکاری کنند.
وی تاکید کرد: نظر نهایی در رابطه با پرونده پزشکی عباس کیارستمی از سوی سازمان نظام پزشکی اعلام و وزارت بهداشت دخالتی در این امر نخواهد داشت.