کد خبر:۵۲۴۲۱۷
باهنر در پاسخ به خبرگزاری دانشجو:

تشکیل فراکسیون سوم به‌نفع مجلس نیست

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: اگر طیف مستقلین و اعتدال گرایان مجلس به این جمع بندی برسند که فراکسیون سوم را تشکیل دهند حتما منافع سیاسی و ملی خود را در آن می بینند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا باهنر، رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به خبرگزاری دانشجو، مبنی بر اینکه تا چه اندازه تشکیل فراکسیون سوم را در مجلس محتمل می دانید، اظهار داشت: عملا ساختار مجلس فعلی به همین شکل است؛ ما یک فراکسیون اصلاح طلب تحت عنوان امید و یک فراکسیون اصولگرا تحت عنوان فراکسیون ولایت داریم و یک مجموعه از دوستان مان در مجلس مستقل و یا مردد هستند.

 

وی با بیان اینکه مجموعه مستقل در مجلس در مواضع شان مردد نیستند، ادامه داد: ممکن است این افراد در بعضی از مواضع به اصلاح طلبان و در بعضی دیگر از مواضع شان به طیف اصولگرایان نزدیک باشند از این رو حق شان است که یک فراکسیون مستقل تشکیل دهند.

 

باهنر تصریح کرد: توصیه بنده این است که به نفع مجلس دهم است که دو فراکسیونی باشد اما بنده در مجلس نیستم و دوستان هم دارند کارشان را انجام می دهند.

 

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد: اگر طیف مستقل مجلس به این جمع بندی برسد که فراکسیون سومی را تشکیل دهند و به صورت رسمی آن را اعلام کنند حتما منافع سیاسی و ملی خودشان را در آن می بینند.

 

وی در ادامه در تشریح فنی مجالس سه فراکسیونه افزود: مجالسی که سه فراکسیونی هستند اگر یک فراکسیون اکثریت مطلق داشته باشند آن زمان دو فراکسیون دیگر کارایی ندارند اما اگر این گونه نباشد آن زمان وزنه تعادل فراکسیون سوم می شود و فراکسیون اول و دوم مجبور می شوند تنها در رقابت ها به فراکسیون سوم پناه ببرند.

 

باهنر در پایان با بیان اینکه دولت های ائتلافی معمولا دولت های ضعیفی هستند، یادآور شد: اگر سه فراکسیون تشکیل شود هر دو فراکسیون باید در هر موقعیتی با هم به یک ائتلاف برسند از این رو خیلی وقت شان صرف این مسئله می شود اما اگر دو فراکسیونی باشند این مسائل به وجود نمی آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار