آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۴۸۰۹
نماینده اسرائیل در سازمان ملل:

می‌دانیم انبار مهمات حزب‌الله کجاست/ ۱۲۰ هزار موشک می‌تواند مناطق مسکونی ما را منهدم کند

رژیم صهیونیستی از سازمان ملل خواست که حزب الله را در جنوب لبنان از میان ببرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشو، "دانی دانون"، نماینده اسرائیل در سازمان ملل متحد، روز سه شنبه در جلسه شورای امنیت گفت: «شورای امنیت باید وجود حزب الله در جنوب لبنان را پایان دهد».

 

دانون افزود: "اسرائیل اطلاعاتی در دست دارد که بخشی از آن با تصویر نشان می دهد که روستای شقرا در جنوب لبنان به انبار اسلحه و مهمات حزب الله تبدیل شده است". 

 

نماینده اسرائیل اعلام کرد: "روستای شقرا به پایگاه حزب الله تبدیل شده است و این حزب موشک اندازهای خود را در ساختمان های این روستا استتار کرده است".

 

دانون برای توجیه تجاوز احتمالی اسرائیل به لبنان گفت: "حزب الله موشک های بیشتری را به دست آورده و این موشک ها را در زیر زمین جاسازی کرده است. حزب الله هنگام تصویب قطعنامه 1701 حدود 7 هزار موشک در اختیار داشت ولی امروز بیش از 120 هزار موشک در اختیار دارد که با آن ها می تواند مناطق مسکونی اسرائیل را منهدم کند".

 

قطعنامه 1701 سال 2006 برای پایان دادن به جنگ افروزی اسرائیل در لبنان با اجماع اعضای شورای امنیت سازمان ملل تصویب شد .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار