کد خبر:۵۲۴۹۱
فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص):
بسيج انديشه و تفكري پوياست
فرمانده سپاه حضرت رسول تهران بزرگ گفت: بسيج ظهور يك انديشه و تفكر پويا در سطح جامعه است.
به گزارش خبرنگار ادب و هنر «شبكه خبر دانشجو»، سردار همداني عصر ديروز در مراسم اختتاميه هفتمين جشنواره تئاتر بسيج ضمن ارج نهادن به تلاش هاي هنري بسيجيان در اين جشنواره گفت: بسيج يك انديشه و تفكر است و حركت هاي خودجوش و مردم نهاد آن كم كم و در ادامه نظم و نسق خاص خود را مي يابد و به حيات خود ادامه مي دهد.
وي با اشاره به موقعيت كنوني كشور و ويژگي هاي جنگ نرم در جامعه افزود: همه شما مي توانيد اساتيد هنري باشيد و ايده پردازي و توليد كنيد.
سردار همداني با برشمردن تفاوت هاي جنگ نرم و جنگ سخت و يادآوري اين كه اين دو جنگ با وجود همه تفاوت ها در هدف مشتركند، گفت: هدف مشترك اين جنگ ها براندازي است با اين تفاوت كه در جنگ سخت كه جهاد اصغر بود، ضربه به جسم ها وارد مي شد و در جنگ نرم كه جهاد اكبر است، ضربه ها به مغز و قلب افراد وارد مي شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰