دیدار شهردار و شورای شهر مشهد با رهبرانقلاب در حرم رضوی
شهردار و اعضای شورای شهر مشهد در حرم مطهر رضوی با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جمعی از اعضای شورای شهر مشهد مقدس و شهردار مشهد با مقام معظم رهبری در حرم منور رضوی دیدار کردند.
در حاشیه این دیدار رئیس شورا و شهردار مشهد مقدس گزارش عملکردی از فعالیتها در شهر مشهد خدمت مقام معظم رهبری ارائه کردهاند.
اعضای شورای شهر مشهد در پایان نماز مغرب و عشاء را به امامت مقام معظم رهبری اقامه کردند.
محسن انتظاریهروی رئیس شورای شهر مشهدمقدس در گفتوگو با تسنیم این خبر را تائید کرد.
منبع: تسنیم
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
معلوم است به آقا فشار آمده است که به حضرت پناه برده اند. چون سابقه نداشته علنا اعلام شود. خداوند همه کسانی که ایشان را اذیت می کنند اگر قابل هدایتند هدایت وگرنه نیست و نابودشان کند.
پاسخ
محمد
۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۷
آقا گاهی اوقات به مشهد میرن و زیارت میکنن من منظورت رو از فشار درک نمیکنم؟ درسته خیلی دولت داره خرابکاری میکنه ولی اینکه آقا به خاطر این فشار ها همچین کاری بکنن دلیلی نداره آقا توی فشار های بدتر از این هم بودن خداروشکر هم اونا رد شده هم این رد میشه.
اِ.حضرت آقا مشهد تشریف دارن.التماس دعای فراوان.مخصوصا برای ظفر روز افزون ملت ایران.انشاء الله به حق حضرت رضا تا انقلاب حضرت حجت صحیح و سالم باشید آقا جان
پاسخ