کد خبر:۵۲۵۳۶۵

همایش «عطار و موسیقی» برگزار می‌شود

موسسه هنری پرده هنر موسیقی و نغمه ساز خانه طهران با مشارکت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران همایش «عطار و موسیقی» را برگزار می‌کنند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در این همایش سه روزه به بررسی محورهای اندیشه عطار نیشابوری پرداخته خواهد شد. اجرای موسیقی (تکنوازی و گروه نوازی ) همراه با سخنرانی از برنامه‌های این همایش است که در روزهای ٣٠، ٣١ تیر و ١ مرداد ماه در فرهنگسرای ارسباران برگزار خواهد شد.

 

دکتر بهرام پروین گنابادی،دکتر ایرج شهبازی، دکتر محمود صلاحی و دکتر امیر حسین ماحوزی سخنرانان این همایش خواهند بود و حسام اینانلو، سعید نایب محمدی و پویان بیگلر در بخش تکنوازی همایش «عطار و موسیقی» به اجرا خواهند پرداخت.



بخش گروه نوازی نیز شامل اجراهای «مهدی امامی، امیر شریفی، هوشمند عبادی»، «مجتبی عسگری ،حمیدرضا حسن پور،کاوه معتمدیان،محمد جعفر قاضی عسگر» و  «پوریا اخواص،سهیل صادقی، علی اصغر عربشاهی،زکریا یوسفی» می‌شود.

 

این همایش در هر روز از ساعت 20 آغاز به کار می‌کند و ورود برای عموم نیز آزاد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار